NHL-jäillä nähtiin epäonnekas oma maali

Arizona Coyotesin ja Carolina Hurricanesin ottelussa nähtiin viime yönä epäonnekas oma maali, kun Carolinan maalivahti Cam Ward hukkasi kiekon varusteisiinsa.

Jääkiekko | NHL-jäillä nähtiin epäonnekas oma maali - Arizona Coyotesin ja Carolina Hurricanesin ottelussa nähtiin viime yönä epäonnekas oma maali, kun Carolinan maalivahti Cam Ward hukkasi kiekon varusteisiinsa.

Arizonan pelaaja heitti kiekon vastustajan päätyyn ja Ward oli menossa pysäyttämään maalin taakse kiekkoa. Epäonnekseen hän ei huomannut, että kiekko jäi hänen varusteisiinsa kiinni ja kun hän palasi takas maalilleen, liukui hän maaliviivan yli keikon kanssa.  Maali tarkistettiin videonauhalta ja hyväksyttiin.

Carolina voitti ottelun lopulta 6-5. Suomalaista Teuvo Teräväinen teki 1+1 ja Sebastian Aho syötti kaksi maaliin johtanutta syöttöä.

Katso maali videosta:

Tuoreimmat

Francesco Totti 44 vuotta – katso ”Il Capitanon” uran 10 hienointa maalia!

Francesco Totti täyttää 44 vuotta. AS Roman ja Italian maajoukkueen jalkapallolegenda Francesco Totti lopetti vuonna 1993 alkaneen ammattilaisuransa kauden 2017 päätteeksi. "Il Capitanon" viimeiseksi otteluksi...

Winnipeg-hyökkääjä Joona Luoto lainalle HIFK:hon

NHL-seura Winnipeg Jets lainaa marraskuun loppuun asti hyökkääjä Joona Luodon HIFK:hon. 22- vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella NHL:ssä 16 ottelua.

FC Inter jatkaa Jose Riveiron komennossa

FC Inter on solminut ensi kauden kattavan jatkosopimuksen päävalmentaja José Riveiron kanssa. Myös hänen valmennustiimissään toimivat apuvalmentaja Sergio Almenara ja fysiikkavalmentaja Michel Bellver ovat tehneet jatkosopimukset samalle ajalle.

Kaksinkertainen Stanley Cup-voittaja Patric Hörnqvist siirtyy Floridaan

33-vuotias ruotsalaishyökkääjä Patric Hörnqvist jatkaa NHL-uraansa Florida Panthersin riveissä. Lue lisää.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.