NHL-jäillä nähtiin epäonnekas oma maali

Arizona Coyotesin ja Carolina Hurricanesin ottelussa nähtiin viime yönä epäonnekas oma maali, kun Carolinan maalivahti Cam Ward hukkasi kiekon varusteisiinsa.

Jääkiekko | NHL-jäillä nähtiin epäonnekas oma maali - Arizona Coyotesin ja Carolina Hurricanesin ottelussa nähtiin viime yönä epäonnekas oma maali, kun Carolinan maalivahti Cam Ward hukkasi kiekon varusteisiinsa.

Arizonan pelaaja heitti kiekon vastustajan päätyyn ja Ward oli menossa pysäyttämään maalin taakse kiekkoa. Epäonnekseen hän ei huomannut, että kiekko jäi hänen varusteisiinsa kiinni ja kun hän palasi takas maalilleen, liukui hän maaliviivan yli keikon kanssa.  Maali tarkistettiin videonauhalta ja hyväksyttiin.

Carolina voitti ottelun lopulta 6-5. Suomalaista Teuvo Teräväinen teki 1+1 ja Sebastian Aho syötti kaksi maaliin johtanutta syöttöä.

Katso maali videosta:

Tuoreimmat

Neljä mustaa hevosta toukokuun jääkiekon MM-kisoissa — mihin joukkueet voivat yltää?

Jääkiekkofanit odottavat kuumeisesti Latviassa toukokuun lopulla järjestettävien jääkiekon maailmanmestaruuskisojen alkamista. Kyseessä on järjestyksessään jo 85. kerta kun jääkiekkomaat asettuvat toisiaan vastaan kilpailemaan...

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.