NHL: Jani Hakanpää jatkaa Anaheim Ducksissa

Jääkiekko | NHL: Jani Hakanpää jatkaa Anaheim Ducksissa - Orange County Register -lehden mukaan Anaheimin kanssa jatkosopimuksen solminut Hakanpää tinki palkastaan ja suostui 750 000 dollarin vuosipalkkaan.

MM-kultaa keväällä 2019 voittanut Jani Hakanpää ja Anaheim Ducks ovat solmineet yksivuotisen jatkosopimuksen. Orange County Register -lehti kirjoittaa verkkosivuillaan, että Hakanpää suostui alentamaan palkkaansa jatkaakseen Ducksissa. Tällä kaudella Hakanpää tienaa 850 000 dollaria, ja tulevalla kaudella Hakanpään palkka putoaa 750 000 euroon.

Hakanpään kannalta hyvä uutinen on se, että Ducks allekirjoitti sopimuksen yksisuuntaisena. Täten 28-vuotiaan suomalaispuolustajan palkka ei laske, vaikka seura lähettäisikin hänet farmiin kesken sopimuskauden.

Hakanpää ehti pelata tällä kaudella Ducksin riveissä viisi NHL-ottelua ennen kauden keskeyttämistä. St. Louis Blues varasi Hakanpään NHL:ään jo vuonna 2010, mutta Kärpissä maajoukkuetason pelaajaksi marinoitunut puolustaja pääsi tekemään NHL-debyyttinsä kuitenkin vasta maaliskuussa.

Hakanpään lisäksi Anaheim teki vuoden mittaisen jatkosopimuksen myös ruotsalaispuolustaja Christian Djoosin kanssa. Hakanpään tavoin myös Djoos suostui tinkimään palkastaan, kun hänen palkkansa putosi 1,25 miljoonasta yhteen miljoonaan.

Katso videolta Hakanpään ensimmäinen NHL-maali

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.