NHL: Joonas Korpisalolle kaksivuotinen jatkosopimus Columbukseen

Jääkiekko | NHL: Joonas Korpisalolle kaksivuotinen jatkosopimus Columbukseen - Suomalaismaalivahti Joonas Korpisalo on tehnyt kaksivuotisen jatkosopimuksen NHL-seura Columbus Blue Jacketsin kanssa. Korpisalon uusi sopimus ulottuu kevääseen 2022 asti.

Suomalaismaalivahti Joonas Korpisalo on tehnyt kaksivuotisen jatkosopimuksen NHL-seura Columbus Blue Jacketsin kanssa. Korpisalon uusi sopimus ulottuu kevääseen 2022 asti.

Korpisalo tienaa kaksivuotisella jatkosopimuksellaan 5,6 miljoonaa dollaria. Ensimmäisestä kaudesta hän kuittaa 2,2 miljoonaa, ja toisesta sopimusvuodesta ropisee tilille 3,4 miljoonaa.

– Joonakselle avautui mahdollisuus pelata paljon otteluita alkukaudesta ennen loukkaantumista. Hän käytti tilaisuutensa, ja torjui All Stars -tasolla. Hän on nuori, lahjakas ja työteliäs maalivahti, jolla on valtava halu kehittyä. Olemme erittäin iloisia, että pääsemme jatkossakin seuraamaan hänen kehittymistään, Columbuksen GM Jarmo Kekäläinen sanoi seuran tiedotteessa.

Huhtikuun lopussa 26 vuotta täyttävä Korpisalo pelaa viidettä kauttaan Columbuksen maalilla. Tällä kaudella hän pelasi 37 runkosarjaottelua torjuntaprosentilla 91,10. Korpisalo valittiin myös ensimmäistä kertaa urallaan NHL:n tähdistöotteluun, mutta hän joutui jättämään sen väliin loukaantumisen takia.

Tuoreimmat

Francesco Totti 44 vuotta – katso ”Il Capitanon” uran 10 hienointa maalia!

Francesco Totti täyttää 44 vuotta. AS Roman ja Italian maajoukkueen jalkapallolegenda Francesco Totti lopetti vuonna 1993 alkaneen ammattilaisuransa kauden 2017 päätteeksi. "Il Capitanon" viimeiseksi otteluksi...

Winnipeg-hyökkääjä Joona Luoto lainalle HIFK:hon

NHL-seura Winnipeg Jets lainaa marraskuun loppuun asti hyökkääjä Joona Luodon HIFK:hon. 22- vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella NHL:ssä 16 ottelua.

FC Inter jatkaa Jose Riveiron komennossa

FC Inter on solminut ensi kauden kattavan jatkosopimuksen päävalmentaja José Riveiron kanssa. Myös hänen valmennustiimissään toimivat apuvalmentaja Sergio Almenara ja fysiikkavalmentaja Michel Bellver ovat tehneet jatkosopimukset samalle ajalle.

Kaksinkertainen Stanley Cup-voittaja Patric Hörnqvist siirtyy Floridaan

33-vuotias ruotsalaishyökkääjä Patric Hörnqvist jatkaa NHL-uraansa Florida Panthersin riveissä. Lue lisää.

Lue myös nämä