NHL: Joonas Korpisalolle kaksivuotinen jatkosopimus Columbukseen

Jääkiekko | NHL: Joonas Korpisalolle kaksivuotinen jatkosopimus Columbukseen - Suomalaismaalivahti Joonas Korpisalo on tehnyt kaksivuotisen jatkosopimuksen NHL-seura Columbus Blue Jacketsin kanssa. Korpisalon uusi sopimus ulottuu kevääseen 2022 asti.

Suomalaismaalivahti Joonas Korpisalo on tehnyt kaksivuotisen jatkosopimuksen NHL-seura Columbus Blue Jacketsin kanssa. Korpisalon uusi sopimus ulottuu kevääseen 2022 asti.

Korpisalo tienaa kaksivuotisella jatkosopimuksellaan 5,6 miljoonaa dollaria. Ensimmäisestä kaudesta hän kuittaa 2,2 miljoonaa, ja toisesta sopimusvuodesta ropisee tilille 3,4 miljoonaa.

– Joonakselle avautui mahdollisuus pelata paljon otteluita alkukaudesta ennen loukkaantumista. Hän käytti tilaisuutensa, ja torjui All Stars -tasolla. Hän on nuori, lahjakas ja työteliäs maalivahti, jolla on valtava halu kehittyä. Olemme erittäin iloisia, että pääsemme jatkossakin seuraamaan hänen kehittymistään, Columbuksen GM Jarmo Kekäläinen sanoi seuran tiedotteessa.

Huhtikuun lopussa 26 vuotta täyttävä Korpisalo pelaa viidettä kauttaan Columbuksen maalilla. Tällä kaudella hän pelasi 37 runkosarjaottelua torjuntaprosentilla 91,10. Korpisalo valittiin myös ensimmäistä kertaa urallaan NHL:n tähdistöotteluun, mutta hän joutui jättämään sen väliin loukaantumisen takia.

Tuoreimmat

Video: Upeimmat hetket El Clásicossa

Real Madridin ja Barcelonan välinen El Clásico on tarjonnut vuosien varrella unohtumattomia hetkiä.

Katso minidokumentti yhdestä maailman suurimmasta ottelusta – El Clásico

El Clasico kerää TV-vastaanottimien ääreen satoja miljoonia katsojia.

Futislegenda Ronaldinho tänään 41 vuotta

Jalkapallolegenda Ronaldo de Assis Moreira, alias Ronaldinho tai Ronaldinho Gaúcho, täyttää tänään 41 vuotta. Porto Alegresta...

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Lue myös nämä