NHL: Joonas Korpisalolle kaksivuotinen jatkosopimus Columbukseen

Jääkiekko | NHL: Joonas Korpisalolle kaksivuotinen jatkosopimus Columbukseen - Suomalaismaalivahti Joonas Korpisalo on tehnyt kaksivuotisen jatkosopimuksen NHL-seura Columbus Blue Jacketsin kanssa. Korpisalon uusi sopimus ulottuu kevääseen 2022 asti.

Suomalaismaalivahti Joonas Korpisalo on tehnyt kaksivuotisen jatkosopimuksen NHL-seura Columbus Blue Jacketsin kanssa. Korpisalon uusi sopimus ulottuu kevääseen 2022 asti.

Korpisalo tienaa kaksivuotisella jatkosopimuksellaan 5,6 miljoonaa dollaria. Ensimmäisestä kaudesta hän kuittaa 2,2 miljoonaa, ja toisesta sopimusvuodesta ropisee tilille 3,4 miljoonaa.

– Joonakselle avautui mahdollisuus pelata paljon otteluita alkukaudesta ennen loukkaantumista. Hän käytti tilaisuutensa, ja torjui All Stars -tasolla. Hän on nuori, lahjakas ja työteliäs maalivahti, jolla on valtava halu kehittyä. Olemme erittäin iloisia, että pääsemme jatkossakin seuraamaan hänen kehittymistään, Columbuksen GM Jarmo Kekäläinen sanoi seuran tiedotteessa.

Huhtikuun lopussa 26 vuotta täyttävä Korpisalo pelaa viidettä kauttaan Columbuksen maalilla. Tällä kaudella hän pelasi 37 runkosarjaottelua torjuntaprosentilla 91,10. Korpisalo valittiin myös ensimmäistä kertaa urallaan NHL:n tähdistöotteluun, mutta hän joutui jättämään sen väliin loukaantumisen takia.

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä