NHL: Joonas Korpisalolle kaksivuotinen jatkosopimus Columbukseen

Jääkiekko | NHL: Joonas Korpisalolle kaksivuotinen jatkosopimus Columbukseen - Suomalaismaalivahti Joonas Korpisalo on tehnyt kaksivuotisen jatkosopimuksen NHL-seura Columbus Blue Jacketsin kanssa. Korpisalon uusi sopimus ulottuu kevääseen 2022 asti.

Suomalaismaalivahti Joonas Korpisalo on tehnyt kaksivuotisen jatkosopimuksen NHL-seura Columbus Blue Jacketsin kanssa. Korpisalon uusi sopimus ulottuu kevääseen 2022 asti.

Korpisalo tienaa kaksivuotisella jatkosopimuksellaan 5,6 miljoonaa dollaria. Ensimmäisestä kaudesta hän kuittaa 2,2 miljoonaa, ja toisesta sopimusvuodesta ropisee tilille 3,4 miljoonaa.

– Joonakselle avautui mahdollisuus pelata paljon otteluita alkukaudesta ennen loukkaantumista. Hän käytti tilaisuutensa, ja torjui All Stars -tasolla. Hän on nuori, lahjakas ja työteliäs maalivahti, jolla on valtava halu kehittyä. Olemme erittäin iloisia, että pääsemme jatkossakin seuraamaan hänen kehittymistään, Columbuksen GM Jarmo Kekäläinen sanoi seuran tiedotteessa.

Huhtikuun lopussa 26 vuotta täyttävä Korpisalo pelaa viidettä kauttaan Columbuksen maalilla. Tällä kaudella hän pelasi 37 runkosarjaottelua torjuntaprosentilla 91,10. Korpisalo valittiin myös ensimmäistä kertaa urallaan NHL:n tähdistöotteluun, mutta hän joutui jättämään sen väliin loukaantumisen takia.

Tuoreimmat

Ykkönen: Gnistanille ja MuSa:lle liigakokemusta

Lähes kaksi vuotta loukkaantumisen takia pelaamatta ollut Masar Ömer siirtyy Ykkösen nousijajoukkue Gnistaniin ja 39 liigaottelua pelannut Fareed Sadat Musan Salamaan.

Veikkausliigan avauskierroksella tehtiin yhteensä 21 maalia

Veikkausliigan ensimmäisen ottelukierroksen kuudessa pelissä tehtiin yhteensä 21 maalia, eli ottelukohtainen maalikeskiarvo oli 3,5 osumaa.

Video: Teemu Selänne teki spagaatin suorassa TV-lähetyksessä

Jääkiekkolegenda Teemu Selänne teki vuonna 2018 Pyeongchangin talviolympialaisissa erikoisen tempun suorassa Eurosportin TV-lähetyksessä, kun hän hävisi aiemmin asetetun vedon.

Kärpiltä huippuhankinta – Libor Sulak siirtyy Ouluun

Oulun Kärpät on solminut yksivuotisen sopimuksen puolustaja Libor Sulakin kanssa. Tsekkiläinen Sulak, 26, edusti viime kaudella KHL:n Severstal Cherepovetsia ja Liigan KooKoota.

Lue myös nämä