NHL-kausi alkaa 13. tammikuuta – divisioonajako muuttuu

Jääkiekko | NHL-kausi alkaa 13. tammikuuta - divisioonajako muuttuu - NHL ja pelaajayhdistys NHLPA ovat hyväksyneet 56 ottelun mittaisen runkosarjan. NHL-kausi 2020-2021 alkaa 13. tammikuuta ja runkosarja on paketissa 8. toukokuuta.
Kuva: NHL / www.nhl.com

NHL ja pelaajayhdistys NHLPA ovat hyväksyneet 56 ottelun mittaisen runkosarjan. NHL-kausi 2020-2021 alkaa 13. tammikuuta ja runkosarja on paketissa 8. toukokuuta. Runkosarja pelataan normaalia lyhyempänä, sillä normaalisti jokainen joukkue pelaa runkosarjassa 82 ottelua.

Suunnitelman mukaan kausi päättyy heinäkuun puolivälin paikkeilla ja pudotuspeleissä tulee olemaan mukana 16 joukkuetta. Pudotuspeliformaatin suhteen palataan normaaliin, eli luvassa on neljä pudotuspelikierrosta ja jokainen ottelusarja pelataan paras seitsemästä -systeemillä.

NHL suunnittelee palaavansa ”normaaliin” aikatauluun kaudella 2021-22, mikä tarkoittaa kauden aloittamista lokakuussa.

NHL ja NHLPA tiedottavat tulevina päivinä uuden kauden terveys- ja turvallisuusprotokollasta, sääntömuutoksista, tärkeistä päivämääristä ja otteluohjelmasta. Yleisöä saatetaan päästää kauden aikana otteluihin tilanteesta riippuen.

Koronavirustilanteen kehitystä on hankala ennustaa, jonka takia NHL pyrkii luomaan joustavan ohjelman ja mukautumaan viranomaisten antamiin määräyksiin. Liigan päätavoitteena on huolehtia fanien, pelaajien ja muiden toimihenkilöiden terveydestä ja turvallisuudesta.

Tuoreimmat

Video: Upeimmat hetket El Clásicossa

Real Madridin ja Barcelonan välinen El Clásico on tarjonnut vuosien varrella unohtumattomia hetkiä.

Katso minidokumentti yhdestä maailman suurimmasta ottelusta – El Clásico

El Clasico kerää TV-vastaanottimien ääreen satoja miljoonia katsojia.

Futislegenda Ronaldinho tänään 41 vuotta

Jalkapallolegenda Ronaldo de Assis Moreira, alias Ronaldinho tai Ronaldinho Gaúcho, täyttää tänään 41 vuotta. Porto Alegresta...

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.