NHL-kausi alkaa 13. tammikuuta – divisioonajako muuttuu

Jääkiekko | NHL-kausi alkaa 13. tammikuuta - divisioonajako muuttuu - NHL ja pelaajayhdistys NHLPA ovat hyväksyneet 56 ottelun mittaisen runkosarjan. NHL-kausi 2020-2021 alkaa 13. tammikuuta ja runkosarja on paketissa 8. toukokuuta.
Kuva: NHL / www.nhl.com

NHL ja pelaajayhdistys NHLPA ovat hyväksyneet 56 ottelun mittaisen runkosarjan. NHL-kausi 2020-2021 alkaa 13. tammikuuta ja runkosarja on paketissa 8. toukokuuta. Runkosarja pelataan normaalia lyhyempänä, sillä normaalisti jokainen joukkue pelaa runkosarjassa 82 ottelua.

Suunnitelman mukaan kausi päättyy heinäkuun puolivälin paikkeilla ja pudotuspeleissä tulee olemaan mukana 16 joukkuetta. Pudotuspeliformaatin suhteen palataan normaaliin, eli luvassa on neljä pudotuspelikierrosta ja jokainen ottelusarja pelataan paras seitsemästä -systeemillä.

NHL suunnittelee palaavansa ”normaaliin” aikatauluun kaudella 2021-22, mikä tarkoittaa kauden aloittamista lokakuussa.

NHL ja NHLPA tiedottavat tulevina päivinä uuden kauden terveys- ja turvallisuusprotokollasta, sääntömuutoksista, tärkeistä päivämääristä ja otteluohjelmasta. Yleisöä saatetaan päästää kauden aikana otteluihin tilanteesta riippuen.

Koronavirustilanteen kehitystä on hankala ennustaa, jonka takia NHL pyrkii luomaan joustavan ohjelman ja mukautumaan viranomaisten antamiin määräyksiin. Liigan päätavoitteena on huolehtia fanien, pelaajien ja muiden toimihenkilöiden terveydestä ja turvallisuudesta.

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.