NHL: Mike Sullivan jatkaa Pittsburghin päävalmentajana

Jääkiekko | NHL: Mike Sullivan jatkaa Pittsburghin päävalmentajana - Mike Sullivan on tehnyt neljävuotisen jatkosopimuksen NHL-seura Pittsburgh Penguinsin kanssa. Penguins tiedotti Sullivanin jatkodiilistä perjantaina.

Mike Sullivan on tehnyt neljävuotisen jatkosopimuksen NHL-seura Pittsburgh Penguinsin kanssa. Penguins tiedotti Sullivanin jatkodiilistä perjantaina.

51-vuotiaan Sullivanin sopimus astuu voimaan kauden 2019-20 jälkeen ja jatkuu kauden 2023-24 loppuun.

Neljä edellistä kautta Pittsburghia valmentanut Sullivan on johdattanut seuran jokaisella kaudella pudotuspeleihin. Penguins on voittanut Sullivanin alaisuudessa kaksi Stanley Cup -mestaruutta (2015-16 ja 2016-17).

– Mike on tehnyt upeaa työtä ja valmentanut meille neljä yli sadan pisteen kautta. Hän on voittanut kaksi peräkkäistä Stanley Cup -mestaruutta. Se kertoo paljon siitä, millainen valmentaja hän on. Hänen vaistonsa johtaa joukkuetta kaukalossa ja sen ulkopuolella ovat vaikuttavat, Penguinsin GM Jim Rutherford sanoi seuran tiedotteessa.

Sullivan on valmentanut NHL:ssä 300 runkosarjan ottelua ja voittanut niistä 174. Saldo on kolmanneksi paras tilastolukema Penguinsin seurahistoriassa.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.