NHL: Mike Sullivan jatkaa Pittsburghin päävalmentajana

Jääkiekko | NHL: Mike Sullivan jatkaa Pittsburghin päävalmentajana - Mike Sullivan on tehnyt neljävuotisen jatkosopimuksen NHL-seura Pittsburgh Penguinsin kanssa. Penguins tiedotti Sullivanin jatkodiilistä perjantaina.

Mike Sullivan on tehnyt neljävuotisen jatkosopimuksen NHL-seura Pittsburgh Penguinsin kanssa. Penguins tiedotti Sullivanin jatkodiilistä perjantaina.

51-vuotiaan Sullivanin sopimus astuu voimaan kauden 2019-20 jälkeen ja jatkuu kauden 2023-24 loppuun.

Neljä edellistä kautta Pittsburghia valmentanut Sullivan on johdattanut seuran jokaisella kaudella pudotuspeleihin. Penguins on voittanut Sullivanin alaisuudessa kaksi Stanley Cup -mestaruutta (2015-16 ja 2016-17).

– Mike on tehnyt upeaa työtä ja valmentanut meille neljä yli sadan pisteen kautta. Hän on voittanut kaksi peräkkäistä Stanley Cup -mestaruutta. Se kertoo paljon siitä, millainen valmentaja hän on. Hänen vaistonsa johtaa joukkuetta kaukalossa ja sen ulkopuolella ovat vaikuttavat, Penguinsin GM Jim Rutherford sanoi seuran tiedotteessa.

Sullivan on valmentanut NHL:ssä 300 runkosarjan ottelua ja voittanut niistä 174. Saldo on kolmanneksi paras tilastolukema Penguinsin seurahistoriassa.

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.