NHL: Mike Sullivan jatkaa Pittsburghin päävalmentajana

Jääkiekko | NHL: Mike Sullivan jatkaa Pittsburghin päävalmentajana - Mike Sullivan on tehnyt neljävuotisen jatkosopimuksen NHL-seura Pittsburgh Penguinsin kanssa. Penguins tiedotti Sullivanin jatkodiilistä perjantaina.

Mike Sullivan on tehnyt neljävuotisen jatkosopimuksen NHL-seura Pittsburgh Penguinsin kanssa. Penguins tiedotti Sullivanin jatkodiilistä perjantaina.

51-vuotiaan Sullivanin sopimus astuu voimaan kauden 2019-20 jälkeen ja jatkuu kauden 2023-24 loppuun.

Neljä edellistä kautta Pittsburghia valmentanut Sullivan on johdattanut seuran jokaisella kaudella pudotuspeleihin. Penguins on voittanut Sullivanin alaisuudessa kaksi Stanley Cup -mestaruutta (2015-16 ja 2016-17).

– Mike on tehnyt upeaa työtä ja valmentanut meille neljä yli sadan pisteen kautta. Hän on voittanut kaksi peräkkäistä Stanley Cup -mestaruutta. Se kertoo paljon siitä, millainen valmentaja hän on. Hänen vaistonsa johtaa joukkuetta kaukalossa ja sen ulkopuolella ovat vaikuttavat, Penguinsin GM Jim Rutherford sanoi seuran tiedotteessa.

Sullivan on valmentanut NHL:ssä 300 runkosarjan ottelua ja voittanut niistä 174. Saldo on kolmanneksi paras tilastolukema Penguinsin seurahistoriassa.

Tuoreimmat

Winnipeg Jets lainaa Kristian Vesalaisen HPK:hon

HPK on solminut toistaiseksi voimassa olevan pelaajasopimuksen Kristian Vesalaisen kanssa.

HJK nollasi HIFK:n – katso huippuhetket sunnuntain otteluista

Veikkausliigassa pelattiin sunnuntaina neljä ottelua. HIFK joutui kauden toisessa Stadin derbyssä tunnustamaan HJK:n paremmakseen 3-0-numeroin.

Arsenalista ja Manchester Unitedista tutun Danny Welbeckin ura jatkuu Valioliigassa

Danny Welbeck allekirjoitti yksivuotisen sopimuksen Valioliigassa pelaavan Brightonin kanssa. Lue lisää ja katso Welbeckin TOP10-maalit.

Arizonan huippulupaus Barrett Hayton lainalle Ilvekseen

Viime kaudella Arizona Coyotesin NHL-joukkueeseen noussut Barrett Hayton on seuran ensimmäisen kierroksen varaus vuodelta 2018 ja MM-kultaa voittaneen Kanadan alle 20-vuotiaiden maajoukkueen kapteeni.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.