NHL: Suomalaiset tehokkaina Carolinan voitossa

Uncategorized | NHL: Suomalaiset tehokkaina Carolinan voitossa - Carolina Hurricanesin suomalaiset, Teuvo Teräväinen ja Sebastian Aho olivat tehokkaina Hurricanesin voitossa Pittsburgh Penguinsia vastaan.

Carolina Hurricanesin suomalaiset, Teuvo Teräväinen ja Sebastian Aho olivat tehokkaina Hurricanesin voitossa Pittsburgh Penguinsia vastaan.

Teräväinen pääsi laittamaan pelivälineen tyhjiin, kun hän sai kiekon upean syöttelyn jälkeen maalin eteen, eikä erehtynyt varmasta maalipaikasta. Aho sai syöttöpisteen Teräväisen maaliin.

Kaksi seuraavaa maalia oli Ahon taidonnäytteitä. Ensimmäisessä maalissa hän lähti yksin siniviivalta purjehtimaan ja kaarsi puolustajan ulkokautta maalille, jossa hän laittoi kiekon maalivahdin jalkojen välistä maaliin. Toisessa maalissa hän ohjasi Teräväisen laukauksen maalin edestä maaliin.

Aho on tehnyt tällä kaudella 13 maalia ja antanut 20 maalisyöttöä. Teräväinen on tehnyt maaleja 11 ja syöttöjä 21. Viimeiseen viiteen otteluun Teräväinen on saanut 3+1 tehot, ja Aho 5+3.

Katso 4-0 päättyneen ottelun kooste:

https://www.youtube.com/watch?v=yAPaiR9Tk0M

Lue tarkemmat statistiikat Ahosta ja Teräväisestä linkeistä.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.