NHL: Viime viikon 10 upeinta torjuntaa – suomalaispakki Sami Vatanen ykkösenä!

Jääkiekko | NHL: Viime viikon 10 upeinta torjuntaa - suomalaispakki Sami Vatanen ykkösenä! - NHL listaa joka viikko edellisen peliviikon upeimmat torjunnat, maalit ja taklaukset. Tuorein TOP 10 -torjuntakooste on nyt ulkona.

NHL listaa joka viikko edellisen peliviikon upeimmat torjunnat, maalit ja taklaukset. Tuorein TOP 10 -torjuntakooste on nyt ulkona.

Upeimpia torjuntoja esittivät mm. Andrei Vasilevsky ja Roberto Luongo, mutta viime viikon komeimman torjunnan esitti New Jersey Devilsin suomalaispuolustaja Sami Vatanen.

– Olin epätoivoisessa paikassa ja näin vastustajalla olevan tyhjä maali edessään. Suljin vain silmäni ja sulkelsin kiekon eteen, Vatanen kuvaili NHL:n verkkosivuilla huikeaa pelastustaan.

Tuoreimmat

Kärpät lainaa Janne Kuokkasen New Jersey Devilsistä

Janne Kuokkanen, 22, vahvistaa Kärppien hyökkäystä marraskuun maaottelutaukoon saakka. Kuokkanen on NHL-seura New Jersey Devilsin sopimuspelaaja. Lue lisää.

NHL 21 -pelin virallinen pelitraileri – ilmaveivejä ja Kucherov-kikkoja

NHL 21 julkaistaan PS4:lle ja Xboxille 16. lokakuuta. Pelin voi ennakkotilata EA Sportsin nettisivuilta.

Ilmari Niskanen siirtyy ulkomaille – KuPS saa seurahistoriansa suurimman korvauksen

Kuopion Palloseuran laitahyökkääjä Ilmari Niskanen siirtyy ulkomaille. Savon Sanomien tietojen mukaan Niskasen uusi seura on Saksan 3. Bundesliigassa pelaava Ingolstadt.

Video: Armand Duplantis hyppäsi seiväshypyn ME:n!

20-vuotias ruotsalainen seiväshyppääjä Armand Duplantis ylitti Rooman seiväshyppykisassa 615. Tulos on ulkoratojen uusi maailmanennätys.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.