NHL:n varaustilaisuus siirtyy – uusi ajankohta ei tiedossa

Jääkiekko | NHL:n varaustilaisuus siirtyy - uusi ajankohta ei tiedossa - NHL siirtää kesän 2020 varaustilaisuuden, joka oli tarkoitus järjestää kesäkuun lopussa Montrealissa. Myös Las Vegasin perinteinen palkintogaala ja nuorten pelaajien testitilaisuus siirtyvät tulevaisuuteen.

NHL siirtää kesän 2020 varaustilaisuuden, joka oli tarkoitus järjestää kesäkuun lopussa Montrealissa. Myös Las Vegasin perinteinen palkintogaala ja nuorten pelaajien testitilaisuus siirtyvät tulevaisuuteen.

NHL:n mukaan varaustilaisuuden ja sitä edeltävän varausvuorojen arvontatilaisuuden ajankohdasta, paikasta ja formaatista ilmoitetaan myöhemmin, kun suunnitelma on valmis.

NHL:n kausi on yhä virallisesti käynnissä, mutta sarja on ollut nyt tauolla kaksi viikkoa. Pelaajat saivat viime viikolla luvan palata kotimaihinsa. Sitä ennen oli kerrottu, että liiga jatkuu aikaisintaan toukokuussa.

Isoista palloilusarjoista NFL ei ole lähdössä nöyristelemään koronavirusta. NFL ilmoitti tiistaina pitävänsä oman varaustilaisuutensa aiemman suunnitelmansa mukaisesti huhtikuussa koronaviruksesta huolimatta.

Tuoreimmat

Lue myös nämä