NHL:ssä nähdään ensi kaudella kaksi ulkoilmaottelua

NHL:ssä nähdään jälleen ensi kaudella vähintään kaksi ulkoilmaottelua.

Supersuosituissa NHL Winter Classic -ulkoilmaotteluissa nähdään Philadelphia Flyersin ja Pittsburgh Penguinsin kohtaamisen lisäksi Original Six-joukkueisiin lukeutuvien Boston Bruinsin ja Chicago Blackhawksin välinen kamppailu.

Boston ja Chicago pelaavat tulevan kauden ensimmäisen ulkoilmaottelun 1. tammikuuta 2019 Notre Damen yliopiston stadionilla, jonne mahtuu hulppeat 80 000 katsojaa. Winter Classic pelataan toista kertaa yliopiston jalkapallostadionilla. Ensimmäinen nähtiin Ann Arborin Michigan Stadiumilla vuonna 2014

Philadelphia kohtaa Pittsburghin NFL-seura Philadelphia Eaglesin kotistadionilla Lincoln Financial Fieldillä, jonne mahtuu 70 000 katsojaa. Ottelupäiväksi on ilmoitettu 23. helmikuuta 2019. Ottelu on Flyersin seurahistorian neljäs ja Penguinsin viides ulkona pelattava runkosarjaottelu.

Jälkimmäisenä uutisoitu Philadelphian ja Pittsburghin kohtaaminen ei saanut parasta mahdollista vastaanottoa NHL-kannattajilta. Seurat kohtasivat ulkoilmaottelussa viimeksi kaksi vuotta sitten ja NHL:ssä on useampi joukkue, joka ei ole päässyt pelaamaan vastaavassa tapahtumassa.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.