NHL:ssä yhteensä 26 koronatartuntaa

Jääkiekko | NHL:ssä yhteensä 26 koronatartuntaa - NHL:ssä on jälleen löydetty uusia koronavirustartuntoja. NHL tiedotti maanantaina, että koronaviruksen testiohjelmassa on löytynyt 15 positiivista näytettä.

NHL oli tehnyt maanantaihin mennessä pelaajille yli 1 450 koronavirustestiä

NHL:ssä on jälleen löydetty uusia koronavirustartuntoja. NHL tiedotti maanantaina, että koronaviruksen testiohjelmassa on löytynyt 15 positiivista näytettä.

”Maanantaihin 29. kesäkuuta mennessä yli 250 NHL-pelaajaa on palannut omaan seuraansa ja ilmaissut halunsa osallistua toisen vaiheen vapaaehtoisiin harjoituksiin seuran harjoitustiloissa. Näille pelaajille on tehty yli 1 450 COVID-19-testiä, ja 15 pelaajan testitulos on ollut positiivinen”, NHL tiedotti verkkosivuillaan.

NHL:n testausohjelman ulkopuolisissa testeissä tartuntoja on löytynyt 11, joten vahvistettujen tartuntojen määrä on nyt 26. Kaikki positiivisen testituloksen saaneet pelaajat ovat omaehtoisessa karanteenissa ja noudattavat CDC:n sekä Health Canadan toimintaohjeita.

NHL-seurat saivat avata harjoitustilojaan tietyin rajoituksin 8. kesäkuuta alkaen. Harjoittelu on pelaajille vapaaehtoista, ja se toteutetaan pienryhmissä, esimerkiksi enintään kuusi pelaajaa kerrallaan plus rajoitettu määrä seuran henkilökuntaa.

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.