NHL:ssä yhteensä 26 koronatartuntaa

Jääkiekko | NHL:ssä yhteensä 26 koronatartuntaa - NHL:ssä on jälleen löydetty uusia koronavirustartuntoja. NHL tiedotti maanantaina, että koronaviruksen testiohjelmassa on löytynyt 15 positiivista näytettä.

NHL oli tehnyt maanantaihin mennessä pelaajille yli 1 450 koronavirustestiä

NHL:ssä on jälleen löydetty uusia koronavirustartuntoja. NHL tiedotti maanantaina, että koronaviruksen testiohjelmassa on löytynyt 15 positiivista näytettä.

”Maanantaihin 29. kesäkuuta mennessä yli 250 NHL-pelaajaa on palannut omaan seuraansa ja ilmaissut halunsa osallistua toisen vaiheen vapaaehtoisiin harjoituksiin seuran harjoitustiloissa. Näille pelaajille on tehty yli 1 450 COVID-19-testiä, ja 15 pelaajan testitulos on ollut positiivinen”, NHL tiedotti verkkosivuillaan.

NHL:n testausohjelman ulkopuolisissa testeissä tartuntoja on löytynyt 11, joten vahvistettujen tartuntojen määrä on nyt 26. Kaikki positiivisen testituloksen saaneet pelaajat ovat omaehtoisessa karanteenissa ja noudattavat CDC:n sekä Health Canadan toimintaohjeita.

NHL-seurat saivat avata harjoitustilojaan tietyin rajoituksin 8. kesäkuuta alkaen. Harjoittelu on pelaajille vapaaehtoista, ja se toteutetaan pienryhmissä, esimerkiksi enintään kuusi pelaajaa kerrallaan plus rajoitettu määrä seuran henkilökuntaa.

Tuoreimmat

Francesco Totti 44 vuotta – katso ”Il Capitanon” uran 10 hienointa maalia!

Francesco Totti täyttää 44 vuotta. AS Roman ja Italian maajoukkueen jalkapallolegenda Francesco Totti lopetti vuonna 1993 alkaneen ammattilaisuransa kauden 2017 päätteeksi. "Il Capitanon" viimeiseksi otteluksi...

Winnipeg-hyökkääjä Joona Luoto lainalle HIFK:hon

NHL-seura Winnipeg Jets lainaa marraskuun loppuun asti hyökkääjä Joona Luodon HIFK:hon. 22- vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella NHL:ssä 16 ottelua.

FC Inter jatkaa Jose Riveiron komennossa

FC Inter on solminut ensi kauden kattavan jatkosopimuksen päävalmentaja José Riveiron kanssa. Myös hänen valmennustiimissään toimivat apuvalmentaja Sergio Almenara ja fysiikkavalmentaja Michel Bellver ovat tehneet jatkosopimukset samalle ajalle.

Kaksinkertainen Stanley Cup-voittaja Patric Hörnqvist siirtyy Floridaan

33-vuotias ruotsalaishyökkääjä Patric Hörnqvist jatkaa NHL-uraansa Florida Panthersin riveissä. Lue lisää.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.