NHL:ssä yhteensä 26 koronatartuntaa

Jääkiekko | NHL:ssä yhteensä 26 koronatartuntaa - NHL:ssä on jälleen löydetty uusia koronavirustartuntoja. NHL tiedotti maanantaina, että koronaviruksen testiohjelmassa on löytynyt 15 positiivista näytettä.

NHL oli tehnyt maanantaihin mennessä pelaajille yli 1 450 koronavirustestiä

NHL:ssä on jälleen löydetty uusia koronavirustartuntoja. NHL tiedotti maanantaina, että koronaviruksen testiohjelmassa on löytynyt 15 positiivista näytettä.

”Maanantaihin 29. kesäkuuta mennessä yli 250 NHL-pelaajaa on palannut omaan seuraansa ja ilmaissut halunsa osallistua toisen vaiheen vapaaehtoisiin harjoituksiin seuran harjoitustiloissa. Näille pelaajille on tehty yli 1 450 COVID-19-testiä, ja 15 pelaajan testitulos on ollut positiivinen”, NHL tiedotti verkkosivuillaan.

NHL:n testausohjelman ulkopuolisissa testeissä tartuntoja on löytynyt 11, joten vahvistettujen tartuntojen määrä on nyt 26. Kaikki positiivisen testituloksen saaneet pelaajat ovat omaehtoisessa karanteenissa ja noudattavat CDC:n sekä Health Canadan toimintaohjeita.

NHL-seurat saivat avata harjoitustilojaan tietyin rajoituksin 8. kesäkuuta alkaen. Harjoittelu on pelaajille vapaaehtoista, ja se toteutetaan pienryhmissä, esimerkiksi enintään kuusi pelaajaa kerrallaan plus rajoitettu määrä seuran henkilökuntaa.

Tuoreimmat

Ykkönen: Gnistanille ja MuSa:lle liigakokemusta

Lähes kaksi vuotta loukkaantumisen takia pelaamatta ollut Masar Ömer siirtyy Ykkösen nousijajoukkue Gnistaniin ja 39 liigaottelua pelannut Fareed Sadat Musan Salamaan.

Veikkausliigan avauskierroksella tehtiin yhteensä 21 maalia

Veikkausliigan ensimmäisen ottelukierroksen kuudessa pelissä tehtiin yhteensä 21 maalia, eli ottelukohtainen maalikeskiarvo oli 3,5 osumaa.

Video: Teemu Selänne teki spagaatin suorassa TV-lähetyksessä

Jääkiekkolegenda Teemu Selänne teki vuonna 2018 Pyeongchangin talviolympialaisissa erikoisen tempun suorassa Eurosportin TV-lähetyksessä, kun hän hävisi aiemmin asetetun vedon.

Kärpiltä huippuhankinta – Libor Sulak siirtyy Ouluun

Oulun Kärpät on solminut yksivuotisen sopimuksen puolustaja Libor Sulakin kanssa. Tsekkiläinen Sulak, 26, edusti viime kaudella KHL:n Severstal Cherepovetsia ja Liigan KooKoota.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.