Niko Mikkolalle kaksivuotinen tulokassopimus St. Louis Bluesiin

Jääkiekko | Niko Mikkolalle kaksivuotinen tulokassopimus St. Louis Bluesiin - 22-vuotias suomalaispuolustaja Niko Mikkola on solminut kaksivuotisen tulokassopimuksen NHL-seura St. Louis Bluesin kanssa. Mikkola on Bluesin viidennen kierroksen varaus (127. varausvuoro) vuodelta 2015 ja kävi näyttämässä organisaatiolle osaamistaan jo ennen viime kautta NHL-leirityksessä.

22-vuotias suomalaispuolustaja Niko Mikkola on solminut kaksivuotisen tulokassopimuksen NHL-seura St. Louis Bluesin kanssa. Mikkola on Bluesin viidennen kierroksen varaus (127. varausvuoro) vuodelta 2015 ja kävi näyttämässä organisaatiolle osaamistaan jo ennen viime kautta NHL-leirityksessä.

Alle 20-vuotiaiden maailmanmestaruuden vuoden 2016 MM-kisoissa voittanut Mikkola pelasi viime kaudella Tapparassa 50 runkosarjaottelua, joissa hän kirjasi 2+9=11 tehopistettä sekä 54 jäähyminuuttia. Liigan pudotuspeleissä hän pelasi 16 ottelua, oli plus-miinustilaston ykkönen lukemalla +9 ja auttoi joukkueensa hopealle.

196-senttinen Mikkola kuului Leijonien miehistöön Tanskan tämän kuun MM-turnauksessa. Mikkolan kisapassi leimattiin kesken turnauksen, mutta hän ei pelannut yhtään ottelua.

Tuoreimmat

Kärpät lainaa Janne Kuokkasen New Jersey Devilsistä

Janne Kuokkanen, 22, vahvistaa Kärppien hyökkäystä marraskuun maaottelutaukoon saakka. Kuokkanen on NHL-seura New Jersey Devilsin sopimuspelaaja. Lue lisää.

NHL 21 -pelin virallinen pelitraileri – ilmaveivejä ja Kucherov-kikkoja

NHL 21 julkaistaan PS4:lle ja Xboxille 16. lokakuuta. Pelin voi ennakkotilata EA Sportsin nettisivuilta.

Ilmari Niskanen siirtyy ulkomaille – KuPS saa seurahistoriansa suurimman korvauksen

Kuopion Palloseuran laitahyökkääjä Ilmari Niskanen siirtyy ulkomaille. Savon Sanomien tietojen mukaan Niskasen uusi seura on Saksan 3. Bundesliigassa pelaava Ingolstadt.

Video: Armand Duplantis hyppäsi seiväshypyn ME:n!

20-vuotias ruotsalainen seiväshyppääjä Armand Duplantis ylitti Rooman seiväshyppykisassa 615. Tulos on ulkoratojen uusi maailmanennätys.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.