Niko Mikkolalle kaksivuotinen tulokassopimus St. Louis Bluesiin

Jääkiekko | Niko Mikkolalle kaksivuotinen tulokassopimus St. Louis Bluesiin - 22-vuotias suomalaispuolustaja Niko Mikkola on solminut kaksivuotisen tulokassopimuksen NHL-seura St. Louis Bluesin kanssa. Mikkola on Bluesin viidennen kierroksen varaus (127. varausvuoro) vuodelta 2015 ja kävi näyttämässä organisaatiolle osaamistaan jo ennen viime kautta NHL-leirityksessä.

22-vuotias suomalaispuolustaja Niko Mikkola on solminut kaksivuotisen tulokassopimuksen NHL-seura St. Louis Bluesin kanssa. Mikkola on Bluesin viidennen kierroksen varaus (127. varausvuoro) vuodelta 2015 ja kävi näyttämässä organisaatiolle osaamistaan jo ennen viime kautta NHL-leirityksessä.

Alle 20-vuotiaiden maailmanmestaruuden vuoden 2016 MM-kisoissa voittanut Mikkola pelasi viime kaudella Tapparassa 50 runkosarjaottelua, joissa hän kirjasi 2+9=11 tehopistettä sekä 54 jäähyminuuttia. Liigan pudotuspeleissä hän pelasi 16 ottelua, oli plus-miinustilaston ykkönen lukemalla +9 ja auttoi joukkueensa hopealle.

196-senttinen Mikkola kuului Leijonien miehistöön Tanskan tämän kuun MM-turnauksessa. Mikkolan kisapassi leimattiin kesken turnauksen, mutta hän ei pelannut yhtään ottelua.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.