Nikolai Alho palaa Ruotsin pääsarjasta HJK:hon

Veikkausliiga | Nikolai Alho palaa Ruotsin pääsarjasta HJK:hon - Laitahyökkääjä Nikolai Alho on tehnyt HJK:n kanssa kauden 2018 kattavan pelaajasopimuksen. HJK tiedottaa sopimuksesta verkkosivuillaan.

Laitahyökkääjä Nikolai Alho on tehnyt HJK:n kanssa kauden 2018 kattavan pelaajasopimuksen. HJK tiedottaa sopimuksesta verkkosivuillaan.

Jalkapalloharrastuksen Hongassa aloittanut Alho pelasi HJK:ssa edellisen kerran kaudet 2012–2016. Viime kaudella hän edusti Allsvenskanissa pelaavaa Halmstads BK:ta.

24-vuotias Alho tunnetaan pelaajana nopeana ja ovelana laiturina, jolla on myös hyvä laukaus.

– Tulen innolla takaisin Klubiin. HJK pelaa juuri itselleni sopivaa aggressiivista hyökkäävää jalkapalloa, jota olen kaivannut. Tiedän, että HJK:n valmennukselta voin oppia paljon lisää ja kehittyä pelaajana. Klubilla on hyvä draivi päällä, Alho sanoo Klubin verkkosivuilla.

– Niko on erinomainen lisä meidän hyökkäyspäähän. Hän on monipuolinen laitapelaaja, jolla on myös valtavasti erikoistilanneosaamista. Niko on täynnä motivaatiota ja hänellä on valtava halu näyttää, kuinka hyvä pelaaja hän on. Niko on myös loistava ja positiivinen persoona, joka tuo aurinkoa pukukoppiin. Nämä ovat meille myös tärkeitä arvoja, HJK:n jalkapallojohtaja Juho Rantala kertoo.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.