Njazi Kuqi siirtyy HIFK:hon: ”Ylivoimaiset kannattajat Suomessa”

Jalkapallo | Njazi Kuqi siirtyy HIFK:hon:

HIFK on tehnyt ensi kauden kattavan sopimuksen hyökkääjä Njazi Kuqin kanssa.

35-vuotias Kuqi tuo HIFK:n hyökkäykseen lisää tulivoimaa ja sen lisäksi paljon kokemusta ulkomaankentiltä sekä maajoukkueesta. Kuqin edellinen seura oli Intian Superliigan Atlético Kolkata, jossa hän pelasi kuudessa ottelussa tehden yhden maalin. Kuqi on pelannut myös Veikkausliigaa FC Interissä, PK-35:ssä, TPS:ssä ja FC Lahdessa.

Kuqi omaa myös pitkän uran ulkomailla. Hän on edustanut ulkomailla muun muassa Panioniosia, Blackpoolia ja Birmingham Cityä. A-maajoukkueessa Kuqi on ollut tehokas tehdessään 12 ottelussa 6 maalia.

– Fiilikset on todella hyvät ja en malta odottaa, että pääsee taas pelaamaan Veikkausliigassa ja HIFK:ssa! Toivottavasti pelaamme mahdollisimman korkeista sijoista, se että joukkue menestyy ja taistelee pitää olla jokaisella tärkein asia, Kuqi kertoo HIFK:n verkkosivuilla.

Viimeksi Jussi Jääskeläisen ja mm. Robbie Keanen kanssa Intian Superliigan ATK:ta edustanut Kuqi purki sopimuksen alkuvuodesta intialaisseuran kanssa ja hyökkääjä on ollut vailla seuraa sen jälkeen.

– Urani on ollut suhteellisen pitkä ulkomailla. Olen pelannut eri maissa ja se on ollut antoisa ja hieno kokemus kaikin puolin. Olen saanut pelata monissa eri maissa ja se tuo omaa rikkautta elämään ja olen saanut paljon hienoja kokemuksia ja nähnyt monta eri fudiskulttuuria. Siitä jäi myös omat hyvät puolet pelikentille. Iso syy miksi tulin IFK:hon on IFK:n kannattajat. Ihan ylivoimaiset fanit Suomessa. Toivon, että he jatkaa samaa meininkiä. Mikalla [Lönnström] oli myös iso rooli, kun hän lähestyi minua. Se teki minuun ison vaikutuksen. Isoin syy, siihen että päädyin tänne on IFK:n fanit ja Mika, Kuqi jatkaa.

HIFK:n urheilutoimenjohtaja Mika Lönnström on iloinen Kuqin sopimuksesta.

– Njazilla on taustansa ja asenteensa puolesta täysin samat tavoitteet, kuin IFK:lla ensi kaudella ja se on menestyä Veikkausliigassa. Heti, kun keskustelut aloitettiin kävi ilmi miten sitoutunut ja kurinalainen huippu-urheilija on kyseessä. Pelitaidoista ei tarvitse edes keskustella, Lönnström sanoo.

Lähde: HIFK:n tiedote

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.