Norovirus tekee edelleen tuhoa Pyeongchangin talviolympialaisissa

Pyeongchang 2018 | Norovirus tekee edelleen tuhoa Pyeongchangin talviolympialaisissa - Jo lähes viikon verran Etelä-Korean Pyeongchangissa käynnissä olevia olympialaisia piinannut norovirus ei tunnu hellittävän. Kisajärjestäjät ilmoittivat maanantaina, että tartunnan saaneita on tullut jälleen lisää.

Jo lähes viikon verran Etelä-Korean Pyeongchangissa käynnissä olevia olympialaisia piinannut norovirus ei tunnu hellittävän. Kisajärjestäjät ilmoittivat maanantaina, että tartunnan saaneita on tullut jälleen lisää.

Uusia noroviruspotilaita oli tullut 19 ja tartunnan saaneita on nyt yhteensä 177. Heistä 68 sairastunutta ihmistä on päässyt jo pois sairaalasta ja palannut töihin.

Urheilijoihin norovirus ei ole ainakaan mediatietojen mukaan tarttunut. Kisajärjestäjät yrittävät tehdä kaikkensa, ettei vatsatautiepidemia leviä urheilijoihin.

Norovirus aiheuttaa voimakasta oksentelua ja ripulia. Tauti ilmenee voimakkaiden vatsakipujen ja usein myös kuumeen kanssa. Se myös tarttuu herkästi ihmisestä toiseen. Viruksen itämisaika on 12–48 tuntia. Oireet alkavat äkillisesti ja kestävät yleensä 1–3 vuorokautta.

Tuoreimmat

Roope Riski Veikkausliigan Vuoden pelaaja – Usman Sale Vuoden tulokas

Vuoden 2021 Captain's Ball -gaalassa jaettiin palkinnot Veikkausliigan Vuoden Pelaajalle ja Vuoden tulokkaalle.

Anthony Olusanya siirtyy HJK:hon: ”Hänellä on poikkeuksellinen kyky päästä maalipaikoille”

HJK ja Anthony Olusanya, 20, ovat tehneet sopimuksen, joka kattaa kaudet 2021 ja 2022, ja siinä on optio kaudesta 2023.

Video: Markus Nurmi teki Liiga-historian nopeimman maalin – kiekko verkkoon neljässä sekunnissa!

TPS:n hyökkääjä Markus Nurmi onnistui lauantain Liiga-kierroksella maalinteossa ainoastaan neljän sekunnin pelin jälkeen ottelussa Porin Ässiä vastaan.

TPS:n pisteputki jatkuu, Tapparalle viides voitto putkeen – katso lauantain Liiga-pelien maalikoosteet

Liigassa pelattiin lauantaina seitsemän ottelun kierros. Voittoihin ylsivät HIFK, Ilves, SaiPa, Lukko, TPS, Tappara ja Sport. TPS venytti pisteputkensa jo yhden ottelun mittaiseksi ja Tapparan voittoputki venähti viiteen peliin.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.