Nutivaaralle rahakas jatkosopimus Columbuksen kanssa

Puolustaja Markus Nutivaara, 23, solmi kiirastorstaina nelivuotisen jatkosopimuksen Columbus Blue Jacketsin kanssa. Suomalainen on tällä kaudella tehnyt 59 ottelun aikana tehot 6+16=22. Toista kauttaan Blue Jacketsissa pelaava Nutivaara on Columbuksen 7. kierroksen varaus vuoden 2015 NHL Draftista.

Useiden jenkkilähteiden mukaan puolustaja tienaa kolmelta ensimmäiseltä sopimuskaudeltaan yhteensä 7,5 miljoonaa dollaria ja neljänneltä 3,3 miljoonaa. Yhteensä Nutivaaraan diili on 10,8 miljoonaa dollaria.

Blue Jackets-GM Jarmo Kekäläinen oli tyytyväinen nuorukaisen jatkosopimuksesta.

– Markus on fiksu ja hyvin liikkuva puolustaja. Hän lukee peliä hyvin ja on loistava liikuttamaan kiekkoa. Markuksesta on tullut tärkeä osa puolustustamme kahden pelaamansa kauden aikana. Meillä on vahva usko siihen, että hän kehittyy yhä vain paremmaksi ja auttaa joukkuettamme menestymään, Kekäläinen sanoi.

Katso tästä Nutivaaran kommentit jatkosopimuksestaan.

 

 

Tuoreimmat

Neljä mustaa hevosta toukokuun jääkiekon MM-kisoissa — mihin joukkueet voivat yltää?

Jääkiekkofanit odottavat kuumeisesti Latviassa toukokuun lopulla järjestettävien jääkiekon maailmanmestaruuskisojen alkamista. Kyseessä on järjestyksessään jo 85. kerta kun jääkiekkomaat asettuvat toisiaan vastaan kilpailemaan...

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.