Nutivaaralle rahakas jatkosopimus Columbuksen kanssa

Puolustaja Markus Nutivaara, 23, solmi kiirastorstaina nelivuotisen jatkosopimuksen Columbus Blue Jacketsin kanssa. Suomalainen on tällä kaudella tehnyt 59 ottelun aikana tehot 6+16=22. Toista kauttaan Blue Jacketsissa pelaava Nutivaara on Columbuksen 7. kierroksen varaus vuoden 2015 NHL Draftista.

Useiden jenkkilähteiden mukaan puolustaja tienaa kolmelta ensimmäiseltä sopimuskaudeltaan yhteensä 7,5 miljoonaa dollaria ja neljänneltä 3,3 miljoonaa. Yhteensä Nutivaaraan diili on 10,8 miljoonaa dollaria.

Blue Jackets-GM Jarmo Kekäläinen oli tyytyväinen nuorukaisen jatkosopimuksesta.

– Markus on fiksu ja hyvin liikkuva puolustaja. Hän lukee peliä hyvin ja on loistava liikuttamaan kiekkoa. Markuksesta on tullut tärkeä osa puolustustamme kahden pelaamansa kauden aikana. Meillä on vahva usko siihen, että hän kehittyy yhä vain paremmaksi ja auttaa joukkuettamme menestymään, Kekäläinen sanoi.

Katso tästä Nutivaaran kommentit jatkosopimuksestaan.

 

 

Tuoreimmat

Francesco Totti 44 vuotta – katso ”Il Capitanon” uran 10 hienointa maalia!

Francesco Totti täyttää 44 vuotta. AS Roman ja Italian maajoukkueen jalkapallolegenda Francesco Totti lopetti vuonna 1993 alkaneen ammattilaisuransa kauden 2017 päätteeksi. "Il Capitanon" viimeiseksi otteluksi...

Winnipeg-hyökkääjä Joona Luoto lainalle HIFK:hon

NHL-seura Winnipeg Jets lainaa marraskuun loppuun asti hyökkääjä Joona Luodon HIFK:hon. 22- vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella NHL:ssä 16 ottelua.

FC Inter jatkaa Jose Riveiron komennossa

FC Inter on solminut ensi kauden kattavan jatkosopimuksen päävalmentaja José Riveiron kanssa. Myös hänen valmennustiimissään toimivat apuvalmentaja Sergio Almenara ja fysiikkavalmentaja Michel Bellver ovat tehneet jatkosopimukset samalle ajalle.

Kaksinkertainen Stanley Cup-voittaja Patric Hörnqvist siirtyy Floridaan

33-vuotias ruotsalaishyökkääjä Patric Hörnqvist jatkaa NHL-uraansa Florida Panthersin riveissä. Lue lisää.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.