Nyt se tapahtui: Ottawa kauppasi Erik Karlssonin!

Jääkiekko | Nyt se tapahtui: Ottawa kauppasi Erik Karlssonin! - Koko kesän mielenkiintoisin siirtokuvio NHL:ssä saatiin päätökseen torstaina, kun San Jose Sharks ja Ottawa Senators tiedottivat päässeensä yhteisymmärrykseen ruotsalaistähti Erik Karlssonin siirrosta Sharksin riveihin.

Koko kesän mielenkiintoisin siirtokuvio NHL:ssä saatiin päätökseen torstaina, kun San Jose Sharks ja Ottawa Senators tiedottivat päässeensä yhteisymmärrykseen ruotsalaistähti Erik Karlssonin siirrosta Sharksin riveihin.

Senators saa Karlssonista vaihdossa Dylan DeMelon, Chris Tiernyn, Josh Norrisin, Rudolf Balcersin sekä Sharksin ykköskierroksen varausvuoron kesälle 2020 ja kaksi ehdollista kakkoskierroksen varausvuoroa kesälle 2019.

28-vuotias Karlsson on voitanut puolustajien pistepörssin NHL:ssä neljä kertaa ja hänet on valittu kahdesti NHL:n parhaaksi puolustajaksi.

Sharksien puolustus alkavalle NHL-kaudelle on todella kova, sillä nyt sillä on Karlssonin lisäksi joukkueessa myös viime kauden Norris-palkinnon voittaja Brent Burns. Kyseinen kaksikko tulee tekemään todella kovaa jälkeä varsinkin ylivoimalla.

San Jose Sharksin riveissä pelaa suomalaisista Joonas Donskoi sekä Antti Suomela.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.