Onko tässä kaikkien aikojen huonoin suoritus olympialaisissa?

Olympialaisissa nähdään yhtä jos toista, eikä kaikki suoritukset mene aina nappiin. Nyt kuitenkin Unkaria edustava Elizabeth Swaney on lyönyt pohjan kaikkien aikojen huonoimmalle suoritukselle olympialaisissa. Swaney käytännössä vain laski freestylehiihdon halfpipen läpi tekemättä yhtään temppua.

Swaney pääsi erikoisen porsaanreiän kautta Pyeongchangin talviolympialaisiin. Sääntöihin kuuluu, että laskijan on tultava tietyssä määrässä maailmancupeja 30:n parhaan joukkoon. Tämä periaatteessa ei ole mikään mahdottomuus, sillä harvassa kilpailussa on yli 30 osallistujaa. Paras sijoitus Swaneylle on 13. sija Kiinan osakilpailussa. Mukana oli tosin vain 15 laskijaa ja kaksi kaatui, joten hänelle riitti vain puhdas suoritus, eli lasku alas.

Katso Swaneyn suoritus videolta:

Alunperin Yhdysvalloista kotoisin oleva Swaney on Unkarin lisäksi edustanyt myös Venezuelaa.

Olympialaisissa ollaan nähty muutamia kilpailijoita, joilla ei ole ollut mitään saumaa taistella muusta kun jumbosijasta. Meksikolainen German Madrazo, sekä tongalainen Pita Taufatofua lähtivät olympialaishiihtoon vain voittaakseen itsensä.

Kaksikon tilanne on myös puhututtanut, sillä moni on sitä vastaan, että olympialaisiin tulee hiihtämään kilpailijoita, joilla ei ole mitään toivoa taistella edes top 50 sijoista. Taufatofua oli 114. ja Madrazo sijalla 116.

Tuoreimmat

Roope Riski Veikkausliigan Vuoden pelaaja – Usman Sale Vuoden tulokas

Vuoden 2021 Captain's Ball -gaalassa jaettiin palkinnot Veikkausliigan Vuoden Pelaajalle ja Vuoden tulokkaalle.

Anthony Olusanya siirtyy HJK:hon: ”Hänellä on poikkeuksellinen kyky päästä maalipaikoille”

HJK ja Anthony Olusanya, 20, ovat tehneet sopimuksen, joka kattaa kaudet 2021 ja 2022, ja siinä on optio kaudesta 2023.

Video: Markus Nurmi teki Liiga-historian nopeimman maalin – kiekko verkkoon neljässä sekunnissa!

TPS:n hyökkääjä Markus Nurmi onnistui lauantain Liiga-kierroksella maalinteossa ainoastaan neljän sekunnin pelin jälkeen ottelussa Porin Ässiä vastaan.

TPS:n pisteputki jatkuu, Tapparalle viides voitto putkeen – katso lauantain Liiga-pelien maalikoosteet

Liigassa pelattiin lauantaina seitsemän ottelun kierros. Voittoihin ylsivät HIFK, Ilves, SaiPa, Lukko, TPS, Tappara ja Sport. TPS venytti pisteputkensa jo yhden ottelun mittaiseksi ja Tapparan voittoputki venähti viiteen peliin.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.