Onko tässä kaikkien aikojen huonoin suoritus olympialaisissa?

Olympialaisissa nähdään yhtä jos toista, eikä kaikki suoritukset mene aina nappiin. Nyt kuitenkin Unkaria edustava Elizabeth Swaney on lyönyt pohjan kaikkien aikojen huonoimmalle suoritukselle olympialaisissa. Swaney käytännössä vain laski freestylehiihdon halfpipen läpi tekemättä yhtään temppua.

Swaney pääsi erikoisen porsaanreiän kautta Pyeongchangin talviolympialaisiin. Sääntöihin kuuluu, että laskijan on tultava tietyssä määrässä maailmancupeja 30:n parhaan joukkoon. Tämä periaatteessa ei ole mikään mahdottomuus, sillä harvassa kilpailussa on yli 30 osallistujaa. Paras sijoitus Swaneylle on 13. sija Kiinan osakilpailussa. Mukana oli tosin vain 15 laskijaa ja kaksi kaatui, joten hänelle riitti vain puhdas suoritus, eli lasku alas.

Katso Swaneyn suoritus videolta:

Alunperin Yhdysvalloista kotoisin oleva Swaney on Unkarin lisäksi edustanyt myös Venezuelaa.

Olympialaisissa ollaan nähty muutamia kilpailijoita, joilla ei ole ollut mitään saumaa taistella muusta kun jumbosijasta. Meksikolainen German Madrazo, sekä tongalainen Pita Taufatofua lähtivät olympialaishiihtoon vain voittaakseen itsensä.

Kaksikon tilanne on myös puhututtanut, sillä moni on sitä vastaan, että olympialaisiin tulee hiihtämään kilpailijoita, joilla ei ole mitään toivoa taistella edes top 50 sijoista. Taufatofua oli 114. ja Madrazo sijalla 116.

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.