Onko tässä rohkeuden huippu? Englantilaisfani juhli voittoa villisti kolumbialaisten edessä

Oman joukkueen menestys tuntuu käsittämättömän hyvältä ja siitä kuuluukin nauttia. Mutta kaikelle on aikansa ja paikkansa, sillä oman turvallisuutensa vuoksi voi olla järkevintä juhlia hieman hillitymmin tietyssä seurassa. Tämä englantilaisfani ei miettinyt  turvallisuuttaan vaan antoi kaikkien tunteiden näkyä ja heitti siinä samassa tuoppinsa kolumbialaisfanin niskaan. Aika rohkeaa kaverilta, joka oli ainoa englantilaisfani baarissa, mikä oli täynnä kolumbialaisfaneja.

Katso tältä videolta, kun englantilaisfani juhlii railakkaasti Englannin voittoa kolumbialaisfanien silmien edessä.

https://www.youtube.com/watch?v=DbeQMHzrZ9A

Ensitalletusbonus – Talleta 10 €, pelaa 60 € TAI 200% 100€ asti:

Uusi asiakas saa valita haluamansa bonuksen. 200% 100€ asti maksibonuksen saa tekemällä 50 € talletuksen, jolloin pelitilille tulee 150 € pelattavaa. Katso lisää tästä linkistä.

Videotuomari vakuutus

Jos MM-kisojen Päivän Peliin lyömäsi maalintekijäveto olisi muuten osunut, mutta videotuomari hylkää maalin videotarkastuksen perusteella, Coolbet maksaa saamatta jääneet voitot sinulle silti jopa 500 € astiKatso lisää tästä linkistä.

Futisvisa

Tarjolla yhteen peliin per MM-kisojen pelipäivä, alkaen heti avajaispäivästä 14.6.

Voit veikata ilmaiseksi ottelun ensimmäisen puoliajan tapahtumia. Futisvisan kysymyksissä tiedustellaan esim. pallonhallintaa, kumpi saa enemmän kulmapotkuja jne. Jos vähintään 4/5 veikkauksista menee oikein, saa pelaaja 10€ live-vedon saman ottelun toiselle puoliajalle. Katso lisää tästä linkistä.

Coolbet league

Coolbet Leaguessa veikataan MM-kisojen otteluiden lopputuloksia ja täysin ilmaiseksi. Oikeista vastauksista saa pisteitä. Suomalaisten palkintopotissa 5500€. Katso lisää tästä linkistä.

BetCool

Kampanjassa haetaan parasta vedonlyöjää palautusprosentin perusteella. Palkintopotissa on 6000 €. Katso lisää tästä linkistä.

MM-kisojen kampanjat

Tästä linkistä löytyy kaikki kisakampanjat ja NIITÄ ON PALJON!

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.