Onko tässä yksi kaikkien aikojen naurettavimmista filmauksista futiskentiltä

Jalkapallo | Onko tässä yksi kaikkien aikojen naurettavimmista filmauksista futiskentiltä - On olemassa rikkeen korostamisia ja selkeitä filmauksia. Valencian Simone Zaza kuitenkin vei rikkeen korostamisen täysin uudelle tasolle eilisessä ottelussa Sevillaa vastaan.

On olemassa rikkeen korostamisia ja selkeitä filmauksia. Valencian Simone Zaza kuitenkin vei rikkeen korostamisen täysin uudelle tasolle eilisessä ottelussa Sevillaa vastaan.

Zaza oli juoksukilpailussa Franco Vasquezin kanssa ja huomasi jääneensä hieman jälkeen. Zaza katsoi ainoaksi keinoksi kurottaa otsallaan Vasquezin kyynerpäähän ja yritti saada joukkueelleen vapaapotkua tällä tavoin.

Katso koominen tilanne videosta:

Valencia voitti ottelun 2-0 ja otti arvokkaat pisteet kuuden pisteen ottelussa. Valencia on sarjataulukossa neljäntenä ja Sevilla on 11 pistettä takana viidentenä.

 

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.