Onko tässä yksi kaikkien aikojen naurettavimmista filmauksista futiskentiltä

Jalkapallo | Onko tässä yksi kaikkien aikojen naurettavimmista filmauksista futiskentiltä - On olemassa rikkeen korostamisia ja selkeitä filmauksia. Valencian Simone Zaza kuitenkin vei rikkeen korostamisen täysin uudelle tasolle eilisessä ottelussa Sevillaa vastaan.

On olemassa rikkeen korostamisia ja selkeitä filmauksia. Valencian Simone Zaza kuitenkin vei rikkeen korostamisen täysin uudelle tasolle eilisessä ottelussa Sevillaa vastaan.

Zaza oli juoksukilpailussa Franco Vasquezin kanssa ja huomasi jääneensä hieman jälkeen. Zaza katsoi ainoaksi keinoksi kurottaa otsallaan Vasquezin kyynerpäähän ja yritti saada joukkueelleen vapaapotkua tällä tavoin.

Katso koominen tilanne videosta:

Valencia voitti ottelun 2-0 ja otti arvokkaat pisteet kuuden pisteen ottelussa. Valencia on sarjataulukossa neljäntenä ja Sevilla on 11 pistettä takana viidentenä.

 

Tuoreimmat

Winnipeg-hyökkääjä Joona Luoto lainalle HIFK:hon

NHL-seura Winnipeg Jets lainaa marraskuun loppuun asti hyökkääjä Joona Luodon HIFK:hon. 22- vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella NHL:ssä 16 ottelua.

FC Inter jatkaa Jose Riveiron komennossa

FC Inter on solminut ensi kauden kattavan jatkosopimuksen päävalmentaja José Riveiron kanssa. Myös hänen valmennustiimissään toimivat apuvalmentaja Sergio Almenara ja fysiikkavalmentaja Michel Bellver ovat tehneet jatkosopimukset samalle ajalle.

Kaksinkertainen Stanley Cup-voittaja Patric Hörnqvist siirtyy Floridaan

33-vuotias ruotsalaishyökkääjä Patric Hörnqvist jatkaa NHL-uraansa Florida Panthersin riveissä. Lue lisää.

KuPSin eurounelma elää – UEL-lohkovaihe yhden voiton päässä!

Kuopion Palloseuran huippuotteet eurokentillä saivat jatkoa, kun KuPS kukisti Eurooppa-liigan 3. karsintakierroksen ottelussa Liettuan mestarijoukkue FK Suduvan 1–0 (1–0). KuPS eteni voitolla Eurooppa-liigan pudotuspelikierrokselle, eli neljänteen ja viimeiseen karsintavaiheeseen.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.