Onni Valakari siirtyy TPS:stä Norjaan

TPS:n keskikenttäpelaaja Onni Valakari siirtyy nyt auki olevan siirtoikkunan aikana norjalaisen Tromsø IL:n riveihin. Simo Valakarin valmentama Tromsø IL on tällä hetkellä Norjan pääsarjassa, Tippeligaenissa, seitsemännellä sijalla, vain kolmen pisteen päässä sarjan kolmannesta sijasta. Koska Valakarilla oli voimassa oleva pelaajasopimus TPS:n kanssa, saa turkulaisseura siirrosta asianmukaisen siirtokorvauksen.

Jalkapallo | Onni Valakari siirtyy TPS:stä Norjaan - TPS:n keskikenttäpelaaja Onni Valakari siirtyy nyt auki olevan siirtoikkunan aikana norjalaisen Tromsø IL:n riveihin. Simo Valakarin valmentama Tromsø IL on tällä hetkellä Norjan pääsarjassa, Tippeligaenissa, seitsemännellä sijalla, vain kolmen pisteen päässä sarjan kolmannesta sijasta. Koska Valakarilla oli voimassa oleva pelaajasopimus TPS:n kanssa, saa turkulaisseura siirrosta asianmukaisen siirtokorvauksen.

– Näimme Onnin potentiaalin ja kyvyt, hän sai sitä myöden mahdollisuuden ja vastuuta ja myös käytti sen. Pitää muistaa, että hän on noussut nopeaan tahtiin nuorten sarjoista aikuisten peleihin, jossa hän on noussut myös lyhyellä aikavälillä Ykkösestä Veikkausliigaan. Olemme tietysti ylpeitä, että hän pääsee urallaan eteenpäin ja uskon, että matka jatkuu aikanaan Norjastakin vielä eteenpäin. Toivon koko seuran puolesta kaikkea hyvää Onnille, TPS:n päävalmentaja Mika Laurikainen kiittelee.

Onni Valakarin kommentit siirrosta TPS TV.ssä: https://tpstv.fi/onni-valakari-siirtyy-norjalaisen-tromso-iln-riveihin/

Elokuussa 19 vuotta täyttävä Valakari siirtyi TPS:ään keväällä 2017 SJK:n riveistä. Hän pelasi kaudella 2017 TPS:n riveissä kolmetoista Jalkapallon Ykkösen ottelua ja viimeisteli niissä kuusi maalia. Valakari debytoi Jalkapallon Veikkausliigassa 8.4. 2018 FC Lahtea vastaan. Hän sai myös maalitilinsä auki heti ensimmäisessä Veikkausliigaottelussaan. Valakari on pelannut tällä kaudella yhteensä kuusitoista Veikkausliigaottelua ja viimeistellyt niissä neljä maalia.

Lähde: TPS:n verkkosivut

Tuoreimmat

Näin käy Veikkausliigassa – FC Inter, KuPS ja SJK haastavat HJK:n – sarjanousijoilla edessä vaikea kausi

Veikkausliigan kausi 2021 polkaistaan käyntiin lauantaina 24. huhtikuuta. Lue ennakko alkavasta kaudesta.

Our Dream – Story of the EURO2020 qualifiers – Tribuuttivideo Huuhkajille

Jalkapallon EM-kisat käynnistyvät 11. kesäkuuta. Katso Urheilu247:n tekemä tribuuttivideo Huuhkajille!

Video: Upeimmat hetket El Clásicossa

Real Madridin ja Barcelonan välinen El Clásico on tarjonnut vuosien varrella unohtumattomia hetkiä.

Katso minidokumentti yhdestä maailman suurimmasta ottelusta – El Clásico

El Clasico kerää TV-vastaanottimien ääreen satoja miljoonia katsojia.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.