Otteluennakko: GrIFK ja EPS taistelevat tärkeistä pisteistä sunnuntaina

0
496

Jalkapallo | Otteluennakko: GrIFK ja EPS taistelevat tärkeistä pisteistä sunnuntaina - Grankulla IFK ja Espoon Palloseura kohtaavat sunnuntaina 25.8. Kakkosen B-lohkon kamppailussa, jossa on suuret panokset putoamiskamppailua ajatellen. Ottelu alkaa klo 18.30 Kauniaisten keskuskentällä.

Grankulla IFK ja Espoon Palloseura kohtaavat sunnuntaina 25.8. Kakkosen B-lohkon kamppailussa, jossa on suuret panokset putoamiskamppailua ajatellen. Ottelu alkaa klo 18.30 Kauniaisten keskuskentällä.

Kakkosen B-lohkon 17. kierrokselle lähdettäessä putoamistaistosta näyttää tulevan tiukka. Lohkon jumbosijalle kahdeksalla pisteellä jämähtänyttä Tampere Unitedia voidaan jo pitää lähes varmana putoajana, mutta GrIFK, EPS ja Käpylän Pallo taistelevat lujasti sarjapaikkojensa puolesta. Tällä hetkellä KäPa:lla ja IFK:lla on pisteitä 15, kun puolestaan EPS on kaksikon edellä yhden pisteen turvin. Viikonlopun otteluihin lähdettäessä sarjaa on jäljellä vielä kuusi kierrosta.

Valmentajanvaihdos tuonut kaivattua tulosta GrIFK:lle

Kauden alku oli GrIFK:lle vaikea, sillä joukkue majaili pitkään putoamisviivan alapuolella ja kauniaislaiset nappasivat vain yhden voiton 12:sta ensimmäisestä ottelustaan. Kesäkuun lopussa päävalmentaja Kimmo Kantola siirtyi sivuun tehtävästään ja tilalle hyppäsivät Leif Grandell sekä Mark Soutar. Valmentajanvaihdos on tuonut tulosta, sillä Kauniaisten ylpeys on yltynyt loppukesän aikana erinomaiseen vireeseen. Viidestä edellisestä ottelusta joukkue on napannut kaksi voittoa ja kolme tasapeliä. B-lohkon viiden ottelun kuntopuntarin neljännellä sijalla majaileva IFK kohtasi edellisellä kierroksella sarjaa reilusti johtavan Gnistanin. Pitkään näytti siltä, että Gnistan nappaa ottelusta kotivoiton lukemin 1-0, mutta kamppailun 86. minuutilla IFK:n Petter Meyer laukoi arvokkaan osuma. Maalin myötä IFK sai ottelusta mukaansa arvokkaan pisteen. Kuluvan kauden aikana IFK:n parhaimmat maalintekijät ovat olleet Meyer sekä Samuel Langhoff, jotka ovat viimeistelleet neljä maalia mieheen.

Sarjanousija putoamistaistossa

Sarjanousija EPS aloitti kauden mukavasti, kun joukkue nappasi kolme voittoa seitsemästä ensimmäisestä ottelustaan. Kesäkuun puolivälin jälkeen joukkueen tuloskunto on kuitenkin alkanut yskähtelemään. Viime kierroksella espoolaiset ottivat erittäin tärkeän 1-0-kotivoiton Käpylän Pallosta, mutta tätä ennen joukkueen edellisestä voitosta oli ehtinyt vierähtää jo yli kaksi kuukautta. EPS lähtee kohti sunnuntaita kuntopuntarin yhdeksänneltä sijalta. Espoolaisten paras maalintekijä kuluvan kauden aikana on ollut kokenut Eetu Klinberg, joka on heiluttanut vastustajan maaliverkkoa kuusi kertaa.

Arvio: Kyseessä on klassinen ”kuuden pisteen ottelu”, jossa molemmat joukkueet pyrkivät pelaamaan tarkasti ja pisteiden tärkeys tulee varmasti näkymään pelin aikana. Alkukaudella alisuorittanut GrIFK omaa kokeneen ryhmän, joka on päässyt viime viikkoina lähelle omaa tasoaan. EPS oli vahvempi kauden ensimmäisessä keskinäisessä kohtaamisessa maalein 2-1, mutta tällä kertaa kauniaislaiset vetävät ottelusta pidemmän korren ja nousevat EPS:n ohi putoamiskamppailussa.

Pääsylippujen hinnat:

10€ (Aikuiset)
5€ (Erityisryhmät)

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.