Otteluennakko: MP ja Pallo-Kissat kohtaavat Mikkelin derbyssä

Jalkapallo | Otteluennakko: MP ja Pallo-Kissat kohtaavat Mikkelin derbyssä - Mikkelin Palloilijat sekä Mikkelin Pallo-Kissat iskevät torstaina yhteen derbyssä. Ottelu alkaa klo 18.30 Mikkelin urheilupuistossa.

Mikkelin Palloilijat sekä Mikkelin Pallo-Kissat iskevät torstaina yhteen derbyssä. Ottelu alkaa klo 18.30 Mikkelin urheilupuistossa.

Myös viime kaudella Kakkosen A-lohkossa pelanneet MP ja Pallokissat kohtasivat toisensa kauden aikana kahdesti. Kesäkuun alussa pelatussa ensimmäisessä derbyssä MP oli vahvempi maalein 2-1, mutta elokuun alussa puolestaan Pallokissat vei voiton Ben Geraldin osuman myötä. Viime kaudella molemmat derbyt vetivät Mikkelin urheilupuistoon yli 2000 katsojaa ja samantasoisia lukemia sopii odottaa myös torstaina.

Onkin erittäin todennäköistä, että MP:n tämän kauden yleisöennätys (2314 katsojaa, 30.5. MP-Klubi 04) tulee menemään rikki.

MP lähtee lohkon piikkipaikalta derbyyn

Mikkelin Palloilijat lähtevät paikalliskamppailuun loistavista asetelmista, sillä sinipaidat johtavat Kakkosen A-lohkoa kymmenen kierroksen jälkeen ilman yhtään tappiota. Vaikka MP:n pelaaminen tulosten valossa on ollut melko vakuuttavaa alkukauden aikana, niin kotiotteluissa joukkueen tekeminen on ollut selkeästi vaisumpaa, sillä viidestä kotiottelusta joukkue on napannut vain kaksi voittoa. Edellisessä ottelussaan viime viikon tiistaina MP nappasi komean 0-4-vierasvoiton lappeenrantalaisesta PEPOsta. Alkukauden aikana MP:n tehokkain pelaaja on ollut brasilialainen Lucas dos Santos, joka on viimeistellyt kuusi maalia ja antanut kaksi maaliin johtanutta syöttöä. Toinen mielenkiintoinen nimi sinipaitojen riveissä on 27-vuotias kamerunilaistoppari Vincent Bikana, jolta löytyy kokemusta mm. maansa alle 20-vuotiaiden maajoukkueesta sekä Sveitsin pääsarjasta.

Pallo-Kissojen peli on tökkinyt viime kierroksilla

Mikkelin Pallo-Kissat lähtevät Kakkosen A-lohkon kuudennelta sijalta paikallisotteluun. Toista peräkkäistä kautta Kakkosessa pelaava Pallokissat aloitti kauden mukavasti, kun joukkue nappasi kolme voittoa ensimmäisestä kuudesta ottelusta, mutta viime kierroksilla joukkueen pelaaminen on ollut heikompaa tulosten valossa. Pallokissojen edellisestä voitosta on ehtinyt vierähtää jo kuukauden päivät ja edellisellä kierroksella se kärsi 3-4-kotitappion joensuulaiselle JIPPOlle. Pallokissojen paras maalintekijä kuluvan kauden aikana on ollut brasilialainen hyökkääjälegenda Rafael, joka on paukuttanut yhdeksään otteluun neljä maalia. Jo vuonna 1997 Suomeen saapunut hyökkääjä muistetaan parhaiten FC Lahden riveistä, jota hän edusti vuosina 2015-16. Rafaelin lisäksi tehoja on lupa odottaa myös 21-vuotiaalta Aleksis Lehtoselta, joka omaa kokemusta Veikkausliigasta tamperelaisen Ilveksen riveistä. JJK-kasvatin alkukausi on ollut pienoinen pettymys, sillä hän on onnistunut maalinteossa vasta kahdesti.

Jalkapallo | Otteluennakko: MP ja Pallo-Kissat kohtaavat Mikkelin derbyssä - Mikkelin Palloilijat sekä Mikkelin Pallo-Kissat iskevät torstaina yhteen derbyssä. Ottelu alkaa klo 18.30 Mikkelin urheilupuistossa.

Mikkelin derby: MP – MiPK torstaina 4.7. klo 18:30

On odotettavissa, että MP:n tämän kauden yleisöennätys (2314 katsojaa, 30.5. MP-Klubi 04) tulee menemään rikki.

Jos Sinulla ei ole kausarikorttia eikä vielä pääsylippua ensi torstain derbyyn, niin lippu kannattaa hankkia jo etukäteen, sillä Urskin porteille tulee varmasti ruuhkaa. Pääsylippuja voi ostaa ennakkoon MP:n toimistolta (Nuijamiestenkatu 1, avoinna arkisin klo 10-14), Sokoksen miesten osaston kassalta 2. kerroksesta (avoinna ma-pe klo 9-20, la klo 9-18 ja su klo 12-16) tai nettilippu.fi:stä. Toimistolla maksu on onnistuu käteisen lisäksi kortilla ja siellä maksuvälineinä käy myös Smartum kulttuurisetelit, Sporttipassi sekä Virikesetelit. (Jos toimiston aukioloajat eivät sovi, niin kannattaa olla yhteydessä toimistolle, p. 044 978 7338.) Sokoksella maksuvälineenä käy ainoastaan käteinen. Otteluun on saatavilla myös VIP -lippuja, joista löytyy lisätietoja täältä.

Lisätietoja saat MP:n verkkosivuilta

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.