Otteluruuhkassa painiva JYP kierrättää pelaajia – mukana seitsemän liigadebytanttia IFK:ta vastaan

IFK ja JYP kohtaavat tänään Helsingin jäähallissa kello 18.30 alkaen. Vierasjoukkue JYP kierrättää vahvasti pelaajiaan ja lepuuttaa parhaita pistemiehiään.

JYP on tällä hetkellä pahassa otteluruuhkassa, joka pakottaa joukkueen pelaajarotaatioon. JYP pelaa neljä sarjaottelua viiden vuorokauden sisällä. Tämän lisäksi JYP pelaa vielä CHL-finaalissa tiistaina Växjössa. Tästä johtuen JYP-päävalmentaja Marko Virtanen on nimennyt jalkeille nuoren ja mielenkiintoisen ryhmän illan kamppailuun IFK:ta vastaan.

Tavoitteena on, että kukaan liigajoukkueen vakiopelaajista ei pelaa enempää kuin kolme ottelua tällä viikolla. Vierailijoilla on mukana on peräti seitsemän pelaajaa, jotka debytoivat tänään Liigassa.

”Menestys mahdollistaa sen, että pystymme tarjoamaan ”omille pojille” kokemusta Liiga-vauhdista sekä ”ammattilaispeleistä”. Tämä on hieno osoitus keskisuomalaisesta nuorten pelaajien potentiaalista sekä materiaalimme laajuudesta”, toteaa JYPin toimitusjohtaja Aku Vallenius seuran verkkosivuilla.

”Perjantai-illan JYP-HIFK -ottelussa uransa ensimmäiseen Liiga-otteluunsa lähtevät A-junioreistamme hyökkääjät: Matias Mustonen (’97), Justus Mikkonen (’97), Riku Sihvonen (’98), puolustaja Olli-Petteri Viinikainen (’98), maalivahti Aleksanteri Heiskanen (’98) sekä Mestistä KeuPassa pelaava JYPin sopimuspelaaja Riku Tiainen (’95)”, JYP kertoo verkkosivuillaan.

Neljä edellistä voittanut IFK pelaa ottelussa parhaalla mahdollisella kokoonpanollaan. IFK on sarjataulukossa viidentenä ja JYP kolmantena. Liigaa johtaa Kärpät.

Liiga pe 2.2.2018
18:30 IFK – JYP
18:30 Ilves – Tappara
18:30 SaiPa – Lukko
18:30 Sport – KooKoo

Ruutu+ näyttää kaikki liigaottelut suorana lähetyksenä.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.