Oulun Kärpillä vahva tilikausi – voittoa 1,65 miljoonaa euroa

Jääkiekko | Oulun Kärpillä vahva tilikausi - voittoa 1,65 miljoonaa euroa - Oulun Kärpät -konsernin muodostavat emoyhtiö Oulun Kärpät Oy sekä tytäryhtiöt Qstock Oy ja työvoimavuokrausta harjoittava Työtahti Oy. Konsernin liikevaihto kasvoi 18 % ollen 18,6 miljoonaa euroa ja liiketulos peräti 37 % päätyen 1,65 miljoonaan euroon. Sekä liikevaihdosta että liiketuloksesta Oulun Kärpät Oy:n osuus oli noin kaksi kolmasosaa.

Oulun Kärpät –konsernilla vahva tilikausi

Oulun Kärpät -konsernin muodostavat emoyhtiö Oulun Kärpät Oy sekä tytäryhtiöt Qstock Oy ja työvoimavuokrausta harjoittava Työtahti Oy. Konsernin liikevaihto kasvoi 18 % ollen 18,6 miljoonaa euroa ja liiketulos peräti 37 % päätyen 1,65 miljoonaan euroon. Sekä liikevaihdosta että liiketuloksesta Oulun Kärpät Oy:n osuus oli noin kaksi kolmasosaa.

Kärppien urheilullinen suoritus oli erinomainen, kun edustusjoukkueen runkosarjavoiton ja hopeatilaan päättyneen finaalisarjan lisäksi koko seuran toiminta ja menestyksellinen juniorityö palkittiin Suomen parhaalle seurayhteisölle jaettavalla Aaro Kivilinnan muistopalkinnolla. Palkinto oli Oulun Kärpille toinen perättäinen ja kaikkiaan Oulun Kärpät on vastaanottanut palkinnon jo kahdeksan kertaa. Oulun Kärpät Oy:n liikevaihto kasvoi 0,8 miljoonaa euroa 12 miljoonaan euroon ja liiketulokseksi muodostui 0,9 miljoonaa euroa.

Myös tytäryhtiöiden liiketoiminnat kehittyivät tilikaudella suotuisasti. Työtahti Oy kasvatti liikevaihtonsa 3,0 miljoonaan euroon ja Qstock Oy 4,1 miljoonaan euroon. Työtahti Oy:n liiketulokseksi muodostui 0,2 miljoonaa euroa ja Qstock Oy:n liikearvon poistolla oikaistuksi liiketulokseksi 0,7 miljoonaa euroa. Tilikauden päättymisen jälkeen kesällä 2019 järjestetty festivaali oli loppuunmyyty jo seitsemättä kertaa peräkkäin.

Konsernilla oli tilikauden aikana vakinaisessa työsuhteessa keskimäärin 134 henkilöä, missä on kasvua edelliseen vuoteen 29 henkilöä. Vakituiselle henkilöstölle maksettiin palkkoja yhteensä 7,7 miljoonaa euroa, minkä lisäksi konserni tarjoaa tilikauden aikaisissa ottelu-, viihde- ja muissa tapahtumissa merkittävän määrän työmahdollisuuksia alueen nuorille.

Emoyhtiö Oulun Kärpät Oy:n yhtiökokous päätti 29.8.2019 , että päättyneeltä tilikaudelta jaetaan osinkoa yhteensä 0,1 miljoonaa euroa, josta lähes 80 % ohjautuu yhtiön suurimmalle omistajalle eli Kärppä-säätiölle käytettäväksi pohjoissuomalaisen juniorijääkiekkoilun tukemiseen. Perustamisestaan eli vuodesta 2001 lähtien Oulun Kärpät Oy on jakanut osinkoja yhteensä 1,9 miljoonaa euroa.

Oulun Kärpät Oy:n hallituksessa jatkaa puheenjohtajana Heikki Kontsas ja hallituksen jäseninä Arto Ylimartimo, Petri Harju, Pasi Hagman ja Jari Pirinen.

”Iso kiitos koko organisaatiolle sekä kaikille yhteistyökumppaneille ja kannattajille, että olitte mukana mahdollistamassa Kärppien urheilullista sekä taloudellista menestystä. Näin merkittävä tulos mahdollistaa tulevaisuuden investoinnit sekä vahvan panostuksen junioritoimintaan”, Oulun Kärppien toimitusjohtaja Tommi Virkkunen kiittelee.

Lähde: Kärppien tiedote

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.