Ovechkin voitti Laineen kaksikon kohtaamisessa

Ovechkin VS Laine. Kaksi NHL:n kuuminta maalintekijää kohtasivat eilen, kun Washington Capitals ja Winnipeg Jets pelasivat vastakkain.

Jääkiekko | Ovechkin voitti Laineen kaksikon kohtaamisessa - Ovechkin VS Laine. Kaksi NHL:n kuuminta maalintekijää kohtasivat eilen, kun Washington Capitals ja Winnipeg Jets pelasivat vastakkain.

 

Maalipörssin ykkönen ja kakkonen eivät jättäneet katsojia kylmäksi, sillä molemmat pääsivät tuulettamaan maalejaan. Aleksander Ovechkin osui kahdesti ja rikkoi 600 maalin rajapyykin NHL:ssä. Patrik Laine onnistui tekemään yhden maalin ja pitää näin kilpailun maalipörssin voitosta tiukkana.

Washington voitti ottelun jatkoajalla 3-2. Katso ottelun kooste videosta:

 

Patrik Laineella on tällä hetkellä kasassa 41 maalia ja Ovechkinilla 42.

Lue muita jääkiekko-uutisia täältä.

Tuoreimmat

Neljä mustaa hevosta toukokuun jääkiekon MM-kisoissa — mihin joukkueet voivat yltää?

Jääkiekkofanit odottavat kuumeisesti Latviassa toukokuun lopulla järjestettävien jääkiekon maailmanmestaruuskisojen alkamista. Kyseessä on järjestyksessään jo 85. kerta kun jääkiekkomaat asettuvat toisiaan vastaan kilpailemaan...

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.