Palloliitto antoi kenkää U19-maajoukkueen päävalmentaja Kimmo Lipposelle

Jalkapallo | Palloliitto antoi kenkää U19-maajoukkueen päävalmentaja Kimmo Lipposelle - Kimmo Lipposen Suomen alle 19-vuotiaiden maajoukkueen päävalmentajan tehtävistä. Palloliitto tiedottaa asiasta verkkosivuillaan.

Kimmo Lipposen Suomen alle 19-vuotiaiden maajoukkueen päävalmentajan tehtävistä. Palloliitto tiedottaa asiasta verkkosivuillaan.

Lipposen oli tarkoitus luotsama Suomen joukkue kesällä järjestettäviin EM-kotikisoihin. Heikot tulokset ja surkea menestys turnauksen alla pakottivat Palloliiton kuitenkin valmentajanvaihdokseen.

– Kimmo on tehnyt pitkän ja erinomaisen työn jo vuosien ajan nuorten maajoukkueiden parissa. Valitettavasti kotikisoihin valmistautuvan ikäluokan negatiivista trendiä hän ei ole pystynyt kääntämään, mistä syystä päädyimme valmentajanvaihdokseen, toteaa pelaajakehityspäällikkö Hannu Tihinen Palloliiton verkkosivuilla.

U21-maajoukkueen päävalmentaja Juha Malinen toimii seuraavat viisi kuukautta myös EM 2018 -kotikisoihin valmistautuvan U19-maajoukkueen päävalmentajana.

– Juhan osaaminen ja kokemus muutoksen tekemisessä tulevat olemaan tärkeässä roolissa tulevina kuukausina. Tulevien U21-maajoukkueiden runko tulee rakentumaan osasta nykyisen U19-maajoukkueen pelaajista, joten päätös oli looginen myös tältä osin jatkuvuuden takaamiseksi, kertoo Tihinen.

Muu U19-maajoukkueen valmennustiimi tullaan julkaisemaan ensi viikon aikana.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.