Palloliitto hakee Super Cupia Olympiastadionille

Jalkapallo | Palloliitto hakee Super Cupia Olympiastadionille - Kauden 2021 UEFA:n finaalien hakuprosessit etenevät ja Palloliitto jätti viime viikolla oman hakemuksensa Super Cupin järjestämisestä Helsingin Olympiastadionilla reilun kahden vuoden kuluttua.

Kauden 2021 UEFA:n finaalien hakuprosessit etenevät ja Palloliitto jätti viime viikolla oman hakemuksensa Super Cupin järjestämisestä Helsingin Olympiastadionilla reilun kahden vuoden kuluttua.

Super Cupissa kohtaavat Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan voittajat edelliseltä keväältä. Olympiastadionin remontin on tarkoitus valmistua tämän vuoden loppupuolella. Ottelu pelataan elokuussa 2021.

Alustavan kiinnostuksensa vuoden 2021 Super Cupin järjestämiseen ilmoitti viime lokakuussa Suomen ohella kolme maata: Pohjois-Irlanti, Ukraina ja Valko-Venäjä. Lopullisten hakemusten jättämisen määräaika oli 15. helmikuuta ja UEFA pyytää niihin vielä mahdollisia tarkistuksia ja lisäyksiä hakemuksiin maaliskuun aikana.

Päätökset vuoden 2021 finaalien järjestäjistä tehdään UEFA:n hallituksen kokouksessa 29. toukokuuta 2019.

Hakemusta on valmisteltu Palloliitossa tiiviisti viime vuoden puolelta lähtien. Mukana prosessissa on Palloliiton puolelta useampi henkilö ja hakua on tehty tiiviissä ja hyvässä yhteistyössä niin Helsingin kaupungin kuin useammankin ministeriön kanssa. UEFA:lle liitteineen yli parisataasivuinen hakemus lähti viime viikolla hyvissä ajoin ennen määräpäivää.

Lähde: Palloliiton tiedote

Tuoreimmat

Kärpät lainaa Janne Kuokkasen New Jersey Devilsistä

Janne Kuokkanen, 22, vahvistaa Kärppien hyökkäystä marraskuun maaottelutaukoon saakka. Kuokkanen on NHL-seura New Jersey Devilsin sopimuspelaaja. Lue lisää.

NHL 21 -pelin virallinen pelitraileri – ilmaveivejä ja Kucherov-kikkoja

NHL 21 julkaistaan PS4:lle ja Xboxille 16. lokakuuta. Pelin voi ennakkotilata EA Sportsin nettisivuilta.

Ilmari Niskanen siirtyy ulkomaille – KuPS saa seurahistoriansa suurimman korvauksen

Kuopion Palloseuran laitahyökkääjä Ilmari Niskanen siirtyy ulkomaille. Savon Sanomien tietojen mukaan Niskasen uusi seura on Saksan 3. Bundesliigassa pelaava Ingolstadt.

Video: Armand Duplantis hyppäsi seiväshypyn ME:n!

20-vuotias ruotsalainen seiväshyppääjä Armand Duplantis ylitti Rooman seiväshyppykisassa 615. Tulos on ulkoratojen uusi maailmanennätys.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.