Palloliitto hakee Super Cupia Olympiastadionille

Jalkapallo | Palloliitto hakee Super Cupia Olympiastadionille - Kauden 2021 UEFA:n finaalien hakuprosessit etenevät ja Palloliitto jätti viime viikolla oman hakemuksensa Super Cupin järjestämisestä Helsingin Olympiastadionilla reilun kahden vuoden kuluttua.

Kauden 2021 UEFA:n finaalien hakuprosessit etenevät ja Palloliitto jätti viime viikolla oman hakemuksensa Super Cupin järjestämisestä Helsingin Olympiastadionilla reilun kahden vuoden kuluttua.

Super Cupissa kohtaavat Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan voittajat edelliseltä keväältä. Olympiastadionin remontin on tarkoitus valmistua tämän vuoden loppupuolella. Ottelu pelataan elokuussa 2021.

Alustavan kiinnostuksensa vuoden 2021 Super Cupin järjestämiseen ilmoitti viime lokakuussa Suomen ohella kolme maata: Pohjois-Irlanti, Ukraina ja Valko-Venäjä. Lopullisten hakemusten jättämisen määräaika oli 15. helmikuuta ja UEFA pyytää niihin vielä mahdollisia tarkistuksia ja lisäyksiä hakemuksiin maaliskuun aikana.

Päätökset vuoden 2021 finaalien järjestäjistä tehdään UEFA:n hallituksen kokouksessa 29. toukokuuta 2019.

Hakemusta on valmisteltu Palloliitossa tiiviisti viime vuoden puolelta lähtien. Mukana prosessissa on Palloliiton puolelta useampi henkilö ja hakua on tehty tiiviissä ja hyvässä yhteistyössä niin Helsingin kaupungin kuin useammankin ministeriön kanssa. UEFA:lle liitteineen yli parisataasivuinen hakemus lähti viime viikolla hyvissä ajoin ennen määräpäivää.

Lähde: Palloliiton tiedote

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.