Pasi Rautiaisen legendaarinen kommentti Eremenkon veljeksistä – ”Ei oo sellasta s**tanan koheltamista”

Suomen A-maajoukkueessa 64 ottelua pelannut ja 14 maalia tehnyt Alexei Eremenko Jr täyttää tänään 35 vuotta. Eremenko Jr. teki mittavan kansainvälisen uran ja pelasi Suomen lisäksi urallaan Italiassa, Ukrainassa, Venäjällä, Skotlannissa ja Kazakstanissa. ”Losa” lopetti aktiiviuransa vuonna 2016 SJK:n paidassa.

Nykyisin Eremenko Jr. on vaihtanut jalkapallokentät kuntosalilla käymiseen, sillä uransa huippuvuosiin verrattuna hän alkaa olemaan aika lihaksikkaassa kunnossa.

View this post on Instagram

rabotaem#

A post shared by Eremenko (@losa83) on

Pasi Rautiainen analysoi vuonna 2009 Norjaa vastaan pelatun maaottelun jälkeen Alexei Eremenko Junioriin ja Roman Eremenkon pelaamista. Suorasanaisuudestaan tunnettu Rautiainen ei säästellyt sanojaan, kun hän kehui veljeksiä:

”Mä tykkään molemmista Eremenkon veljeksistä futaajina sen takia, koska ne on molemmat mulle futaajia. Mulle futaaja on se, että siinä on joku järki ja tarkotus ja ettei se ole sellaista s**tanan koheltamista”.

Katso tarkempi analyysi alla olevasta videosta.

Tuoreimmat

Francesco Totti 44 vuotta – katso ”Il Capitanon” uran 10 hienointa maalia!

Francesco Totti täyttää 44 vuotta. AS Roman ja Italian maajoukkueen jalkapallolegenda Francesco Totti lopetti vuonna 1993 alkaneen ammattilaisuransa kauden 2017 päätteeksi. "Il Capitanon" viimeiseksi otteluksi...

Winnipeg-hyökkääjä Joona Luoto lainalle HIFK:hon

NHL-seura Winnipeg Jets lainaa marraskuun loppuun asti hyökkääjä Joona Luodon HIFK:hon. 22- vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella NHL:ssä 16 ottelua.

FC Inter jatkaa Jose Riveiron komennossa

FC Inter on solminut ensi kauden kattavan jatkosopimuksen päävalmentaja José Riveiron kanssa. Myös hänen valmennustiimissään toimivat apuvalmentaja Sergio Almenara ja fysiikkavalmentaja Michel Bellver ovat tehneet jatkosopimukset samalle ajalle.

Kaksinkertainen Stanley Cup-voittaja Patric Hörnqvist siirtyy Floridaan

33-vuotias ruotsalaishyökkääjä Patric Hörnqvist jatkaa NHL-uraansa Florida Panthersin riveissä. Lue lisää.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.