Pasi Rautiaisen legendaarinen kommentti Eremenkon veljeksistä – ”Ei oo sellasta s**tanan koheltamista”

Suomen A-maajoukkueessa 64 ottelua pelannut ja 14 maalia tehnyt Alexei Eremenko Jr täyttää tänään 35 vuotta. Eremenko Jr. teki mittavan kansainvälisen uran ja pelasi Suomen lisäksi urallaan Italiassa, Ukrainassa, Venäjällä, Skotlannissa ja Kazakstanissa. ”Losa” lopetti aktiiviuransa vuonna 2016 SJK:n paidassa.

Nykyisin Eremenko Jr. on vaihtanut jalkapallokentät kuntosalilla käymiseen, sillä uransa huippuvuosiin verrattuna hän alkaa olemaan aika lihaksikkaassa kunnossa.

View this post on Instagram

rabotaem#

A post shared by Eremenko (@losa83) on

Pasi Rautiainen analysoi vuonna 2009 Norjaa vastaan pelatun maaottelun jälkeen Alexei Eremenko Junioriin ja Roman Eremenkon pelaamista. Suorasanaisuudestaan tunnettu Rautiainen ei säästellyt sanojaan, kun hän kehui veljeksiä:

”Mä tykkään molemmista Eremenkon veljeksistä futaajina sen takia, koska ne on molemmat mulle futaajia. Mulle futaaja on se, että siinä on joku järki ja tarkotus ja ettei se ole sellaista s**tanan koheltamista”.

Katso tarkempi analyysi alla olevasta videosta.

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.