Pasi Rautiaisen legendaarinen kommentti Eremenkon veljeksistä – ”Ei oo sellasta s**tanan koheltamista”

Suomen A-maajoukkueessa 64 ottelua pelannut ja 14 maalia tehnyt Alexei Eremenko Jr täyttää tänään 35 vuotta. Eremenko Jr. teki mittavan kansainvälisen uran ja pelasi Suomen lisäksi urallaan Italiassa, Ukrainassa, Venäjällä, Skotlannissa ja Kazakstanissa. ”Losa” lopetti aktiiviuransa vuonna 2016 SJK:n paidassa.

Nykyisin Eremenko Jr. on vaihtanut jalkapallokentät kuntosalilla käymiseen, sillä uransa huippuvuosiin verrattuna hän alkaa olemaan aika lihaksikkaassa kunnossa.

View this post on Instagram

rabotaem#

A post shared by Eremenko (@losa83) on

Pasi Rautiainen analysoi vuonna 2009 Norjaa vastaan pelatun maaottelun jälkeen Alexei Eremenko Junioriin ja Roman Eremenkon pelaamista. Suorasanaisuudestaan tunnettu Rautiainen ei säästellyt sanojaan, kun hän kehui veljeksiä:

”Mä tykkään molemmista Eremenkon veljeksistä futaajina sen takia, koska ne on molemmat mulle futaajia. Mulle futaaja on se, että siinä on joku järki ja tarkotus ja ettei se ole sellaista s**tanan koheltamista”.

Katso tarkempi analyysi alla olevasta videosta.

Tuoreimmat

BBC: Valioliiga palaa tauolta 17. kesäkuuta

BBC:n tietojen mukaan Englannin Valioliiga jatkuu 17. kesäkuuta.

Petra Nieminen valittiin Ruotsin liigan parhaaksi pelaajaksi

21-vuotias suomalaisjääkiekkoilija Petra Nieminen on valittu Ruotsin naisten jääkiekkoliigan arvokkaimmaksi pelaajaksi kaudella 2019-2020. Valinnan tekivät muut liigapelaajat.

Puolan maajoukkuepuolustaja Marcin Kolusz Sportiin: ”Kortti, joka haluttiin ehdottomasti katsoa”

Puolan maajoukkueessa vuosia kapteenina toiminut puolustaja Marcin Kolusz on tehnyt Vaasan Sportin kanssa 1+1-vuotisen sopimuksen, joka sisältää kahden kuukauden try out-jakson.

Minna Sten jatkaa Peli-Karhuissa – tuleva kausi jo 15. pääsarjatasolla

Uransa aikana kaksi Suomen mestaruutta voittanut ja kahdesti vuoden puolustuspelaajaksi valittu Minna Sten, 32, on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen Kotkan Peli-Karhujen kanssa.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.