Patrik Laineelle 100 pistettä täyteen NHL:ssä

Jääkiekko | Patrik Laineelle 100 pistettä täyteen NHL:ssä - Winnipeg Jetsissä pelaava Patrik Laine sai viime yönä 100:n pisteensä NHL:ssä, kun Jets voitti Buffalo Sabresin vieraissa 7-4.

Winnipeg Jetsissä pelaava Patrik Laine sai viime yönä 100:n pisteensä NHL:ssä, kun Jets voitti Buffalo Sabresin vieraissa 7-4.

Laine on tehnyt 117 ottelussa nyt 100 pistettä, joista maaleja on 55 ja syöttöjä 45. Tällä kaudell hyökkääjä on osunut 44:ssä ottelussa yhteensä 19 kertaa ja antanut 17 maaliin johtanutta syöttöä. Koko NHL:n pistepörssissä Laine on vasta sijalla 43. Hänen edellään suomalaisista on Aleksander Barkovsekä Mikko Rantanen.

Laine on neljänneksi nopein suomalainen, kuka on kerännyt 100 pistettä NHL:ssä. Teemu Selänteellä meni vastaavaan vain 68 ottelua, Jari Kurrilla 100 ja Christian Ruuttulla 114.

Katso Laineen 100. piste tästä videosta:

Tuoreimmat

Kärpät lainaa Janne Kuokkasen New Jersey Devilsistä

Janne Kuokkanen, 22, vahvistaa Kärppien hyökkäystä marraskuun maaottelutaukoon saakka. Kuokkanen on NHL-seura New Jersey Devilsin sopimuspelaaja. Lue lisää.

NHL 21 -pelin virallinen pelitraileri – ilmaveivejä ja Kucherov-kikkoja

NHL 21 julkaistaan PS4:lle ja Xboxille 16. lokakuuta. Pelin voi ennakkotilata EA Sportsin nettisivuilta.

Ilmari Niskanen siirtyy ulkomaille – KuPS saa seurahistoriansa suurimman korvauksen

Kuopion Palloseuran laitahyökkääjä Ilmari Niskanen siirtyy ulkomaille. Savon Sanomien tietojen mukaan Niskasen uusi seura on Saksan 3. Bundesliigassa pelaava Ingolstadt.

Video: Armand Duplantis hyppäsi seiväshypyn ME:n!

20-vuotias ruotsalainen seiväshyppääjä Armand Duplantis ylitti Rooman seiväshyppykisassa 615. Tulos on ulkoratojen uusi maailmanennätys.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.