Pekka Lagerblom loppukaudeksi FC Hakaan

Jalkapallo | Pekka Lagerblom loppukaudeksi FC Hakaan - Ykkösessä pelaava FC Haka on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen keskikenttäpelaaja Pekka Lagerblomin, 35, kanssa. Haka tiedottaa Lagerblomin sopimuksesta verkkosivuillaan.
Kuva: fchaka.fi

Ykkösessä pelaava FC Haka on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen keskikenttäpelaaja Pekka Lagerblomin, 35, kanssa. Haka tiedottaa Lagerblomin sopimuksesta verkkosivuillaan.

Lagerblom on alkukauden pitänyt yllä pelikuntoaan Kolmosen SexyPöxyjen riveissä.

– Lagerblom tuo kokemusta keskikentällemme sen jälkeen, kun Jaakko Rantanen joutui lopettamaan pelaajauransa. Kiitokset SexyPöxyille siitä, että tämä siirto onnistui, FC Hakan toimitusjohtaja Olli Huttunen kertoo seuran verkkosivuilla.

Lagerblomilla on takanaan pitkä kansainvälinen pelaajaura mm. Saksassa, Norjassa ja Ruotsissa. Kovimpana saavutuksenaan hänellä on Saksan tuplamestaruus Werder Bremenin riveistä kaudella 2004. Veikkausliigassa hän on edustanut FC Lahtea ja IFK Mariehamnia. Suomen A-maajoukkueessa Lagerblom on esiintynyt 12 kertaa.

– Mikäli pelilupa-asiat menevät sujuvasti, niin Lagerblom on joukkueen mukana lauantain vierasottelussa KPV:ta vastaan, Huttunen kertoo.

Tuoreimmat

Winnipeg Jets lainaa Kristian Vesalaisen HPK:hon

HPK on solminut toistaiseksi voimassa olevan pelaajasopimuksen Kristian Vesalaisen kanssa.

HJK nollasi HIFK:n – katso huippuhetket sunnuntain otteluista

Veikkausliigassa pelattiin sunnuntaina neljä ottelua. HIFK joutui kauden toisessa Stadin derbyssä tunnustamaan HJK:n paremmakseen 3-0-numeroin.

Arsenalista ja Manchester Unitedista tutun Danny Welbeckin ura jatkuu Valioliigassa

Danny Welbeck allekirjoitti yksivuotisen sopimuksen Valioliigassa pelaavan Brightonin kanssa. Lue lisää ja katso Welbeckin TOP10-maalit.

Arizonan huippulupaus Barrett Hayton lainalle Ilvekseen

Viime kaudella Arizona Coyotesin NHL-joukkueeseen noussut Barrett Hayton on seuran ensimmäisen kierroksen varaus vuodelta 2018 ja MM-kultaa voittaneen Kanadan alle 20-vuotiaiden maajoukkueen kapteeni.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.