Pekka Rinne jatkaa Nashvillessa: ”Vaikuttavin pelaaja, joka organisaatiossamme on koskaan ollut”

Jääkiekko | Pekka Rinne jatkaa Nashvillessa:

NHL:n viime kauden parhaana maalivahtina palkittu Pekka Rinne on tehnyt kaksivuotisen jatkosopimuksen Nashville Predatorsin kanssa. 36-vuotiaan Rinteen jatkosopimuksen arvo on 10 miljoonaa dollaria, eli noin 8,8 miljoonaa euroa.

– Pekka Rinne on vaikuttavin pelaaja, joka organisaatiossamme on koskaan ollut, sekä jäällä että jään ulkopuolella. Sekä organisaatio että Pekka haluavat, että hän pelaa koko uransa Nashvillessä, ja tämä sopimus auttaa tavoitteessamme, Predatorsin toimitusjohtaja David Poile sanoi seuran tiedotteessa.

Rinteen jatkosopimus tasapainottaa maalivahtitilanteemme kahdeksi seuraavaksi vuodeksi. Mielestämme Rinteen ja Juuse Saroksen muodostama kaksikko on yksi liigan parhaista, Poile hehkutti.

Jatkosopimus julkistettiin lauantaina, jolloin Rinne vietti syntymäpäiviään. Rinne juhlisti jatkosopimusta torjumalla heti nollapelin Bostonia vastaan. Suomalaisvahti pysäytti yhteensä 26 laukausta, kun Nashville kaatoi Bostonin maalein 1–0 sveitsiläispuolustaja Roman Josin osumalla.

Rinne on pelannut Pohjois-Amerikassa vuodesta 2005 lähtien ja edustanut NHL-uransa aikana ainoastaan Nashvillea. Rinteen nykyinen, seitsemän vuoden ja 49 miljoonan dollarin arvoinen jättisopimus päättyy tähän kauteen.

Katso videolta Rinteen kaikki 26 torjuntaa Boston-ottelusta.

https://www.youtube.com/watch?v=NpzXHW_dw00

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.