Pelicansin tilikausi voitollinen: ”Tulevaisuuden näkymät ovat positiiviset”

Jääkiekko | Pelicansin tilikausi voitollinen:

Pelicans jatkaa kasvuaan – päättynyt tilikausi voitollinen

Konsernin liikevaihto kasvoi lähes puoli miljoonaa vuoden takaiseen.

Lahden Pelicans Oy ja Pelicans Ravintolat Oy kasvattivat tilikaudella 2017-2018 konsernin liikevaihdon 6,77 miljoonasta 7,22 miljoonaan ja tulos kääntyi 2360 euroa voitolliseksi.

Liikevaihdon kasvuun ja positiiviseen tulokseen vaikuttivat parantunut yhteistyömyynti, palveluliiketoiminnan ja oheistuotteiden myynnin kehitys sekä yksittäiset onnistuneet tapahtumat, kuten historian ensimmäinen ulkomailla pelattu Liiga-ottelu.

Myös tulevaisuuden näkymät ovat valoisat.

​​​​- Alkanut tilikausi on lähtenyt hyvin liikkeelle niin kumppanimyynnin kuin myös kausikorttimyynnin osalta. Meillä on kiinnostava ottelukalenteri ja monia mielenkiintoisia tapahtumia tulossa, joten tulevaisuuden näkymät ovat positiiviset, Pelicansin toimitusjohtaja Tomi-Pekka Kolu kommentoi seuran verkkosivuilla.

Keskiviikon yhtiökokouksessa myös päätettiin konsernin uusi hallitus, jossa jatkavat Pasi NurminenPentti MatikainenSipe SantapukkiJuho Ruoti ja Tommi Kurkaa.

Lähde: Pelicansin tiedote

Pelicans kohtaa liigakauden avausottelussaan Vaasan Sportin. Coolbet tarjoaa Pelicansin vierasvoitolle kertoimen 2,55. Pelicansin mestaruuskerroin on 30,00.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.