Perparim Hetemaj’n Chievon uusi päävalmentaja on entinen Italian maajoukkueluotsi

Jalkapallo | Perparim Hetemaj'n Chievon uusi päävalmentaja on entinen Italian maajoukkueluotsi - Italian jalkapallomaajoukkuetta vuosina 2016-2017 luotsannut Gian Piero Ventura on Serie A:ssa pelaavan Chievon uusi päävalmentaja. 70-vuotias Ventura on ollut ilman töitä viime marraskuusta lähtien, jolloin Italia jäi hänen johdollaan ulos viime kesänä Venäjällä pelatuista MM-kisoista.

Italian jalkapallomaajoukkuetta vuosina 2016-2017 luotsannut Gian Piero Ventura on Serie A:ssa pelaavan Chievon uusi päävalmentaja. 70-vuotias Ventura on ollut ilman töitä viime marraskuusta lähtien, jolloin Italia jäi hänen johdollaan ulos viime kesänä Venäjällä pelatuista MM-kisoista.

Vuodesta 1976 lähtien valmennushommissa mukana toiminut Ventura on luotsannut vuosien varrella mm. Napolia, Sampdoriaa, Cagliaria, Udinesea, Torinoa ja Hellas Veronaa

Chievo antoi viime sunnuntaina potkut seuraa kahdeksan kierrosta luotsanneelle Lorenzo D’Annalle. Potkujen syynä oli surkea pelillinen menestys. Chievo on hävinnyt kahdeksasta ottelustaan kuusi ja on Serie A:n sarjataulukossa viimeisenä.

Chievon kausi on ollut todella vaikea. Seura lähti tähän kauteen kolmen miinuspisteen kanssa kirjanpitorikkomusten takia ja on napannut kahdeksasta ensimmäisestä ottelustaan kaksi tasapelipistettä.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.