Pietarin SKA ei jatkanut Jori Lehterän ja Jarno Koskirannan sopimuksia

Jääkiekko | Pietarin SKA ei jatkanut Jori Lehterän ja Jarno Koskirannan sopimuksia - Pietarin SKA hyvästeli viisi pelaajaa.

KHL-seura Pietarin SKA julkaisi tiistaina verkkosivuillaan tiedotteen, jossa pietarilaisseura kiitti puolustajia Artjom Zubia ja Andrei Zubarevia sekä hyökkääjiä Aleksandr BarabanoviaJarno Koskirantaa ja Jori Lehterää heidän panoksestaan joukkueen menestyksen eteen. Kaikkien urat jatkuvat siis muualla kuin Pietarissa.

Viime kaudella A-maajoukkueeseen takaisin noussut Lehterä on yhdistetty viime aikoina huhuissa toiseen KHL-seuraan Moskovan Spartakiin. Venäläisen championat.com -sivuston mukaan Spartak ja 32-vuotias Lehterä olisivat päässeet sopuun yksivuotisesta sopimuksesta. Spartak ei ole vahvistanut siirtoa.

Myös Jarno Koskiranta joutuu jättämään KHL:n suurseuran. 33-vuotias Koskiranta edusti SKA:ta viisi edellistä kautta ja voitti seuran kanssa kahdesti KHL:n mestaruuden. Koskirannan nimi on yhdistetty Liiga-seura SaiPaan, jossa hän aloitti aikanaan Liiga-uransa.

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.