Pietarin SKA ei jatkanut Jori Lehterän ja Jarno Koskirannan sopimuksia

Jääkiekko | Pietarin SKA ei jatkanut Jori Lehterän ja Jarno Koskirannan sopimuksia - Pietarin SKA hyvästeli viisi pelaajaa.

KHL-seura Pietarin SKA julkaisi tiistaina verkkosivuillaan tiedotteen, jossa pietarilaisseura kiitti puolustajia Artjom Zubia ja Andrei Zubarevia sekä hyökkääjiä Aleksandr BarabanoviaJarno Koskirantaa ja Jori Lehterää heidän panoksestaan joukkueen menestyksen eteen. Kaikkien urat jatkuvat siis muualla kuin Pietarissa.

Viime kaudella A-maajoukkueeseen takaisin noussut Lehterä on yhdistetty viime aikoina huhuissa toiseen KHL-seuraan Moskovan Spartakiin. Venäläisen championat.com -sivuston mukaan Spartak ja 32-vuotias Lehterä olisivat päässeet sopuun yksivuotisesta sopimuksesta. Spartak ei ole vahvistanut siirtoa.

Myös Jarno Koskiranta joutuu jättämään KHL:n suurseuran. 33-vuotias Koskiranta edusti SKA:ta viisi edellistä kautta ja voitti seuran kanssa kahdesti KHL:n mestaruuden. Koskirannan nimi on yhdistetty Liiga-seura SaiPaan, jossa hän aloitti aikanaan Liiga-uransa.

Tuoreimmat

Francesco Totti 44 vuotta – katso ”Il Capitanon” uran 10 hienointa maalia!

Francesco Totti täyttää 44 vuotta. AS Roman ja Italian maajoukkueen jalkapallolegenda Francesco Totti lopetti vuonna 1993 alkaneen ammattilaisuransa kauden 2017 päätteeksi. "Il Capitanon" viimeiseksi otteluksi...

Winnipeg-hyökkääjä Joona Luoto lainalle HIFK:hon

NHL-seura Winnipeg Jets lainaa marraskuun loppuun asti hyökkääjä Joona Luodon HIFK:hon. 22- vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella NHL:ssä 16 ottelua.

FC Inter jatkaa Jose Riveiron komennossa

FC Inter on solminut ensi kauden kattavan jatkosopimuksen päävalmentaja José Riveiron kanssa. Myös hänen valmennustiimissään toimivat apuvalmentaja Sergio Almenara ja fysiikkavalmentaja Michel Bellver ovat tehneet jatkosopimukset samalle ajalle.

Kaksinkertainen Stanley Cup-voittaja Patric Hörnqvist siirtyy Floridaan

33-vuotias ruotsalaishyökkääjä Patric Hörnqvist jatkaa NHL-uraansa Florida Panthersin riveissä. Lue lisää.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.