Pietarin SKA ei jatkanut Jori Lehterän ja Jarno Koskirannan sopimuksia

Jääkiekko | Pietarin SKA ei jatkanut Jori Lehterän ja Jarno Koskirannan sopimuksia - Pietarin SKA hyvästeli viisi pelaajaa.

KHL-seura Pietarin SKA julkaisi tiistaina verkkosivuillaan tiedotteen, jossa pietarilaisseura kiitti puolustajia Artjom Zubia ja Andrei Zubarevia sekä hyökkääjiä Aleksandr BarabanoviaJarno Koskirantaa ja Jori Lehterää heidän panoksestaan joukkueen menestyksen eteen. Kaikkien urat jatkuvat siis muualla kuin Pietarissa.

Viime kaudella A-maajoukkueeseen takaisin noussut Lehterä on yhdistetty viime aikoina huhuissa toiseen KHL-seuraan Moskovan Spartakiin. Venäläisen championat.com -sivuston mukaan Spartak ja 32-vuotias Lehterä olisivat päässeet sopuun yksivuotisesta sopimuksesta. Spartak ei ole vahvistanut siirtoa.

Myös Jarno Koskiranta joutuu jättämään KHL:n suurseuran. 33-vuotias Koskiranta edusti SKA:ta viisi edellistä kautta ja voitti seuran kanssa kahdesti KHL:n mestaruuden. Koskirannan nimi on yhdistetty Liiga-seura SaiPaan, jossa hän aloitti aikanaan Liiga-uransa.

Tuoreimmat

Ykkönen: Gnistanille ja MuSa:lle liigakokemusta

Lähes kaksi vuotta loukkaantumisen takia pelaamatta ollut Masar Ömer siirtyy Ykkösen nousijajoukkue Gnistaniin ja 39 liigaottelua pelannut Fareed Sadat Musan Salamaan.

Veikkausliigan avauskierroksella tehtiin yhteensä 21 maalia

Veikkausliigan ensimmäisen ottelukierroksen kuudessa pelissä tehtiin yhteensä 21 maalia, eli ottelukohtainen maalikeskiarvo oli 3,5 osumaa.

Video: Teemu Selänne teki spagaatin suorassa TV-lähetyksessä

Jääkiekkolegenda Teemu Selänne teki vuonna 2018 Pyeongchangin talviolympialaisissa erikoisen tempun suorassa Eurosportin TV-lähetyksessä, kun hän hävisi aiemmin asetetun vedon.

Kärpiltä huippuhankinta – Libor Sulak siirtyy Ouluun

Oulun Kärpät on solminut yksivuotisen sopimuksen puolustaja Libor Sulakin kanssa. Tsekkiläinen Sulak, 26, edusti viime kaudella KHL:n Severstal Cherepovetsia ja Liigan KooKoota.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.