Portugalin ykkösmaalivahti Rui Patricio siirtyy Valioliigan nousijajoukkueeseen

Jalkapallo | Portugalin ykkösmaalivahti Rui Patricio siirtyy Valioliigan nousijajoukkueeseen - Portugalin maajoukkueen 30-vuotias ykkösmaalivahti Rui Patricio on tehnyt neljävuotisen pelaajasopimuksen Valioliigaan ensi kaudeksi nousevan Wolverhampton Wanderersin kanssa. Wolves tiedotti sopimuksesta verkkosivuillaan.

Portugalin maajoukkueen 30-vuotias ykkösmaalivahti Rui Patricio on tehnyt neljävuotisen pelaajasopimuksen Valioliigaan ensi kaudeksi nousevan Wolverhampton Wanderersin kanssa. Wolves tiedotti sopimuksesta verkkosivuillaan.

30-vuotias Patricio on edustanut ammattilaisuransa aikana vain kasvattajaseuraansa Sporting Lisbonia, jonka akatemiaan hän siirtyi jo 12-vuotiaana. Patricio on pelannut Sportingin maalilla 326 ottelua Portugalin pääsarjassa.

Portugalin Euroopan mestaruuteen vuonna 2016 johdattanut Patricio torjuu Portugalin maalilla myös käynnissä olevissa jalkapallon MM-kisoissa. Portugali pelasi avauskamppailussaan 3-3 tasapelin Espanjaa vastaan.

Sporting Lisbon on tällä hetkellä valtavassa kriisissä, kun seuran kannattajat hyökkäsivät Sportingin harjoituskeskukseen. Portugalilaisjoukkueen seurajohto joutui eroamaan, kun useampi avainpelaajista jätti seuran. Lue lisää tästä.

Wolverhampton pelasi ylimmällä sarjatasolla viimeksi kaudella 2011-2012.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.