PS Kemi hankki maalivahdin ja hyökkääjän

Jalkapallo | PS Kemi hankki maalivahdin ja hyökkääjän - Veikkausliigassa viimeisenä oleva PS Kemi on vahvistanut joukkuettaan kahdella pelaajalla heinäkuun siirtoikkunan auettua. Maanantaina kemiläisseura tiedotti maalivahti Tatu Kujanpään sopimuksesta ja keskiviikkona Kemi uutisoi verkkosivuillaan tehneensä loppukauden sopimuksen makedonialaishyökkääjä Demiri Huseinin kanssa.

Veikkausliigassa viimeisenä oleva PS Kemi on vahvistanut joukkuettaan kahdella pelaajalla heinäkuun siirtoikkunan auettua. Maanantaina kemiläisseura tiedotti maalivahti Tatu Kujanpään sopimuksesta ja keskiviikkona Kemi uutisoi verkkosivuillaan tehneensä loppukauden sopimuksen makedonialaishyökkääjä Demiri Huseinin kanssa.

23-vuotias Kujanpää siirtyy Kakkosen TP-47:stä PS Kemin liigajoukkueen maalivahtiosastolle vuoden 2020 loppuun asti ulottuvalla sopimuksella. Kujanpään roolina on aluksi toimia PS Kemin kakkosmaalivahtina, mutta nuorukaisen tavoitteena on luonnollisesti päästä myös tositoimiin, eikä hän pelkää uusia haasteita ja aikoo taistella peliajasta Mikko Vilmusen kanssa.

22-vuotias Husein siirtyy Kemiin kotimaansa Vlazrimi Kicevon joukkueesta. 185-senttinen kärkipelaaja on pelannut uransa aikana yhden maaottelun Makedonian alle 18-vuotiaiden maajoukkueessa. Huseinin ja PS Kemin sopimus on voimassa tämän kauden loppuun ja sisältää myös option ensi vuodesta.

PS Kemi on 19 pelatun ottelun jälkeen sarjajumbona 12 sarjapisteellä. Kemi kohtaa seuraavaksi sunnuntaina 22. heinäkuuta vieraskentällä Tampereen Ilveksen. Coolbet tarjoaa Kemin voitolle kerrointa 7,00. Ilves pelaa ensi viikolla Eurooppa-liigan ensimmäisen karsintakierroksen toisen osaottelun Bulgariassa, joten Kemillä on mahdollisuus yllätykseen, jos Ilves lepuuttaa avainpelaajiaan.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.