PS Kemin tavoitteena sarjapaikan säilyttäminen – sarjajumbo aikoo hankkia 5-6 pelaajaa

Jalkapallo | PS Kemin tavoitteena sarjapaikan säilyttäminen - sarjajumbo aikoo hankkia 5-6 pelaajaa - Veikkausliigassa suoran putoajan paikalla olevan PS Kemin loppukauden tavoitteena on sarjapaikan säilyttäminen Veikkausliigassa eli sijoittuminen vähintään 10:nneksi. Seura vaihtoi äskettäin valmentajaa, kun Jari Åhman sai tehdä tilaa skotlantilaiselle David Hannahille.

Veikkausliigassa suoran putoajan paikalla olevan PS Kemin loppukauden tavoitteena on sarjapaikan säilyttäminen Veikkausliigassa eli sijoittuminen vähintään 10:nneksi. Seura vaihtoi äskettäin valmentajaa, kun Jari Åhman sai tehdä tilaa skotlantilaiselle David Hannahille.

PS Kemi on hävinnyt neljä edellistä otteluaan ja voittanut tällä kaudella vain kolme ottelua 17 pelatusta. PS Kemi pelasi ensimmäisen ottelunsa Hannahin komennossa keskiviikkona, kun HJK voitti kemiläiset lukemin 2-0.

– Valmentajavaihdokseen päädyttiin, koska sarjasijoitus ja urheilullinen menestys eivät olleet seurajohdon ennen kauden alkua asettamia tavoitteiden mukaisia, PS Kemin toimitusjohtaja Jarkko Ruhanen sanoo seuran verkkosivuilla.

Ruhasen mukaansa otollista ajankohtaa valmentajan vaihtamiselle ei juuri ole, mutta nyt se oli tehtävä, vaikka joukkueen peli kehittyi, mutta ei näkynyt tuloksissa.

– Jos olisimme odottaneet vaikkapa vielä viisi kierrosta, tilanne olisi saattanut olla vielä hankalampi.

PS Kemi aikoo säilyttää sarjapaikkansa valmennustiimin uusimisen lisäksi uusilla pelaajahankinnoilla. Päävalmentaja David Hannahin mukaan seuralle on tulossa 5-6 testipelaajaa lähiaikoina.

– 5-6 pelaajaa on tulossa testiin. Toivottavasti saapuvat seuraavan 7-10 päivän sisällä. Toivottavasti he tuovat piristystä joukkueeseen. Jos saamme pari laatupelaajaa lisää rinkiin, niin saamme varmasti tuloksiakin parempaan suuntaan, Hannah totesi keskiviikkona järjestetyssä lehdistötilaisuudessa.

Lue lisää PS Kemin verkkosivuilta.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.