PSG jahtaa Leonardo Bonuccia ja Gianluigi Buffonia

Jalkapallo | PSG jahtaa Leonardo Bonuccia ja Gianluigi Buffonia - Lue: Buffon teki PSG:n kanssa 1+1-vuotisen sopimuksen!

Lue: Buffon teki PSG:n kanssa 1+1-vuotisen sopimuksen!

Italialaismaalivahti Gianluigi Buffon on päässyt sopuun Ranskan pääsarjassa pelaavan Paris Saint-Germainin kanssa yksivuotisesta sopimuksesta, kertoo espanjalainen Marca verkkosivuillaan.

40-vuotias Buffon suorittaa lehden mukaan PSG:n lääkärintarkastuksen viikonlopun aikana, jonka jälkeen sopimus julkaistaan alkuviikosta. PSG tarjosi alunperin Buffonille kaksivuotista sopimusta. Italialaislegendalle on povattu noin neljän miljoonan euron vuosipalkkaa.

Buffonin lisäksi PSG on erittäin kiinnostunut Juventuksessa vuodet 2010-2017 pelanneesta italialaiskeskuspuolustaja Leonardo Bonuccista. 31-vuotias Bonucci pelasi viime kaudella Serie A:ssa AC Milanin riveissä, johon hän siirtyi 42 miljoonalla eurolla.

Bonucci on yhdistetty siirtohuhuissa myös Manchester Unitediin. Sky Italian mukaan Bonucci olisi halukas siirtymään PSG:hen juuri Buffonin takia, jonka lisäksi hän pääsisi PSG:ssä jahtaamaan myös Mestarien liigan voittoa.

Tuoreimmat

A-maajoukkue Karjala-turnaukseen valittu – Mukana 12 ensikertalaista

Suomen joukkue ensi viikon Karjala-turnaukseen on valittu. Mukana on yhteensä 12 ensikertalaista ja koronatilanteen vuoksi kaikki pelaajat ovat kotimaan Liigasta.

Veikkausliiga päättyy runkosarjaan

Yhä epävarmemman terveystilanteen ja uuden karanteenitapauksen vuoksi Veikkausliigan hallitus ilmoittaa, että Veikkausliigan kausi 2020 päättyy runkosarjaan.

Winnipeg Jets lainaa Kristian Vesalaisen HPK:hon

HPK on solminut toistaiseksi voimassa olevan pelaajasopimuksen Kristian Vesalaisen kanssa.

HJK nollasi HIFK:n – katso huippuhetket sunnuntain otteluista

Veikkausliigassa pelattiin sunnuntaina neljä ottelua. HIFK joutui kauden toisessa Stadin derbyssä tunnustamaan HJK:n paremmakseen 3-0-numeroin.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.