PSG vahvisti: Thomas Tuchelille potkut – tilalle Mauricio Pochettino?

Tuchel valmensi PSG:n Ranskan mestariksi 2019 ja 2020 sekä viime kaudella Mestarien liigan finaaliin.

Ranskan liigassa pelaava PSG on antanut potkut päävalmentaja Thomas Tuchelille. PSG vahvisti tiedon tiistaina verkkosivuillaan.

PSG on tällä hetkellä Ranskan liigassa kolmantena, pisteen päässä Lyonista ja Lillestä. Ranskan mahtiseura eteni myös jatkoon Mestarien liigassa. Viime kaudella Tuchel luotsasi PSG:n ensimmäistä kertaa sen seurahistorian aikana Mestarien liigan finaaliin, jonka se hävisi Bayern Münchenille.

– Haluan kiittää Thomas Tuchelia ja hänen valmennustiimiään työstä seuran eteen. Thomas on laittanut seuraan paljon energiaa ja intohimoa, ja tulemme tietenkin muistamaan hyvät yhteiset hetkemme, PSG:n puheenjohtaja Nasser Al-Khelaifi kommentoi.

Tuchel ehti valmentaa ranskalaisseuraa heinäkuusta 2018 lähtien, jonka aikana PSG voitti kaksi Ranskan liigan mestaruutta. Palkintokaappiin kertyi myös yksi cupin voitto ja yksi liigacupin voitto.

L’Equipe ja Bild-lehtien saamien tietojen mukaan Tuchelin korvaajaksi on nousemassa Tottenhamia vuodet 2014–19 valmentanut argentiinalainen Mauricio Pochettino.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.