Putoamisvaarassa oleva West Bromwich kaatoi Tottenhamin – voittomaali lisäajalla

Jalkapallo | Putoamisvaarassa oleva West Bromwich kaatoi Tottenhamin - voittomaali lisäajalla - Englannin Valioliigan putoamistaistelussa mukana oleva West Bromwich nappasi lauantaina elintärkeän voiton, kun se kaatoi The Hawthorns -stadionilla pelatussa ottelussa Tottenhamin lukemin 1-0.

Englannin Valioliigan putoamistaistelussa mukana oleva West Bromwich nappasi lauantaina elintärkeän voiton, kun se kaatoi The Hawthorns -stadionilla pelatussa ottelussa Tottenhamin lukemin 1-0.

West Bromwichin voittomaalin teki lisäajan kolmannella minuutilla Jake Livermore. Voitto oli West Bromwichille toinen peräkkäinen ja jo viides ilman tappiota.

Tottenhamille tappio oli ikävä, sillä se antoi vielä Chelsealle mahdollisuuden nousta neljän parhaan joukkoon. Valioliigan neljä parasta joukkuetta ansaitsee suoran paikan ensi kaudeksi Mestarien liigaan.

West Bromwichilla on vielä teoreettiset mahdollisuudet säilyä Valioliigassa. West Bromwich on sarjataulukossa toiseksi viimeisenä, kun joukkueella on pelaamatta yksi ottelu. Putoamisviivan yläpuolella tällä hetkellä olevalla Southamptonilla* on kaksi pistettä West Bromwichia enemmän. Lisäksi Southamptonilla on yksi ottelu vähemmän pelattuna.

Valioliigan jumbona on tällä hetkellä Stoke. Lisäksi Swansea on putoamisviivan alapuolella. Kolme heikoiten sijoittunutta joukkuetta putoaa ensi kaudeksi Championshipiin.

*Everton-Southampton on kirjoitushetkellä 1. puoliajan jälkeen tasan 0-0.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.