Rap-artisti Snoop Dogg kertoo jääkiekon sääntöjä

Rap-artisti Snoop Dogg on tunnettu urheilun ystävä. Hänet on nähty pitävän lähes jokaisen maailman jalkapallojoukkueen fanipaitaa päällä, hänellä on amerikkalaisessa jalkapallossa oma Snoop Youth Football League, sekä nyt hän on lyöttäytynyt mukaan myös jääkiekkoon.

NHL yrittää laajentaa kohderyhmäänsä ja on pyytänyt Snoop Doggia kertomaan jääkiekosta enemmän muutamaan videoon, missä avataan muunmuassa jääkiekon slangia, sekä jäähyjä.

Katso Hockey 101 with Snoop Dogg videot alhaalta ja kerro miten luonnollisesti Snoop kertoo jääkiekosta:

Tuoreimmat

Francesco Totti 44 vuotta – katso ”Il Capitanon” uran 10 hienointa maalia!

Francesco Totti täyttää 44 vuotta. AS Roman ja Italian maajoukkueen jalkapallolegenda Francesco Totti lopetti vuonna 1993 alkaneen ammattilaisuransa kauden 2017 päätteeksi. "Il Capitanon" viimeiseksi otteluksi...

Winnipeg-hyökkääjä Joona Luoto lainalle HIFK:hon

NHL-seura Winnipeg Jets lainaa marraskuun loppuun asti hyökkääjä Joona Luodon HIFK:hon. 22- vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella NHL:ssä 16 ottelua.

FC Inter jatkaa Jose Riveiron komennossa

FC Inter on solminut ensi kauden kattavan jatkosopimuksen päävalmentaja José Riveiron kanssa. Myös hänen valmennustiimissään toimivat apuvalmentaja Sergio Almenara ja fysiikkavalmentaja Michel Bellver ovat tehneet jatkosopimukset samalle ajalle.

Kaksinkertainen Stanley Cup-voittaja Patric Hörnqvist siirtyy Floridaan

33-vuotias ruotsalaishyökkääjä Patric Hörnqvist jatkaa NHL-uraansa Florida Panthersin riveissä. Lue lisää.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.