Rasmus Kupari teki LA Kingsin kanssa kolmen vuoden tulokassopimuksen

Jääkiekko | Rasmus Kupari teki LA Kingsin kanssa kolmen vuoden tulokassopimuksen - Viime kaudella Suomen mestaruuden Kärppien paidassa voittanut 18-vuotias Rasmus Kupari on solminut kolmen vuoden tulokassopimuksen NHL-joukkue Los Angeles Kingsin kanssa. Seura tiedottaa Kuparin sopimuksesta verkkosivuillaan.

Viime kaudella Suomen mestaruuden Kärppien paidassa voittanut 18-vuotias Rasmus Kupari on solminut kolmen vuoden tulokassopimuksen NHL-joukkue Los Angeles Kingsin kanssa. Seura tiedottaa Kuparin sopimuksesta verkkosivuillaan.

Kings varasi Kuparin tänä kesänä ensimmäisellä kierroksella varausnumerolla 20.

– Olen todella innoissani ja iloinen, Kupari kommentoi Kingsin Twitter-tilillä.

– Tiesimme koko ajan, että hän on ensimmäisen kierroksen kyky. Hän on nopea ja taitava ja pelaa miesten kanssa ammattilaisliigassa. Olemme tarkkailleet häntä paljon. Rasmuksen kyvyt sopivat juuri siihen, kuinka jääkiekko pelinä on kehittymässä. Vauhdin, taidon ja pelinrakentamisen lisäksi hänellä on todella hyvä laukaus suorasta luistelusta, sanoi Kingsien Euroopan kykyjenetsinnästä vastaava Christian Ruuttu.

Kupari oli voittamassa päättyneellä kaudella Suomen mestaruuden lisäksi maailmanmestaruutta alle 18-vuotiaiden maajoukkueessa. Hän teki neljässä Venäjällä pelatussa MM-ottelussa tehot 2+1=3. Kupari edusti Suomea myös alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa. Liigassa hän teki 39 runkosarjaottelussa 6+8=14 tehopistettä.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.