Rauman Lukko hankki kaksi nuorta puolustajalupausta

Jääkiekko | Rauman Lukko hankki kaksi nuorta puolustajalupausta - Rauman Lukko on tehnyt sopimukset kahden nuoren puolustajan kanssa. 18-vuotias Luka Nyman siirtyy Lukkoon 1+2-vuotisella sopimuksella. 19-vuotias Noel Pietilä on puolestaan solminut Lukon kanssa 2+1-vuotisen sopimuksen.

Rauman Lukko on tehnyt sopimukset kahden nuoren puolustajan kanssa. 18-vuotias Luka Nyman siirtyy Lukkoon 1+2-vuotisella sopimuksella. 19-vuotias Noel Pietilä on puolestaan solminut Lukon kanssa 2+1-vuotisen sopimuksen.

Luka Nyman siirtyy Lukon riveihin Itävallasta RB Hockey Junioreista. Nyman on Suomen juniorimaajoukkueiden vakiokasvo ja hän on Helsingin Jokereiden kasvatti. Luka Nymanin isoveli on Lukon sopimuspelaaja Linus Nyman.

Toisena puolustajana liigapaikkaa lähtee kärkkymään HIFK:n A-nuorista Lukkoon siirtyvä Noel Pietilä. Vasen käsi alhaalla pelaava puolustaja on pelannut kolme edellistä kautta Nuorten SM-liigassa. Pietilä on edustanut Suomea alle 16-vuotiaiden maajoukkueessa.

– Molemmat tulevat näyttämään osaamistaan ja taistelemaan paikasta liigajoukkueesta. Varmaan realistista on, että suurin osa kaudesta menee A-junioreissa. Ei näistä kuitenkaan koskaan tiedä, sillä nuoret jätkät voivat kehittyä nopeasti eteenpäin, Lukon urheilujohtaja Kalle Sahlstedt kertoo seuran tiedotteessa.

– Kaksi nuorta potentiaalista liigapelaajaa lisää organisaatioon tappelemaan pelipaikasta. Sen aika näyttää kuka pelaa liigassa ja kuka A-junioreissa. On erittäin hyvä asia, että meillä on puolustuspäässä aika montakin nuorta kaveria taistelemassa pelipaikoista. Se luo aina positiivista kilpailua seurassa, Sahlstedt jatkaa.

Lue lisää Lukon verkkosivuilta (linkki).

Katso kaikkien Liiga-seurojen sopimustilanteet (linkki).

Tuoreimmat

Lue myös nämä