Rauman Lukko hankki kaksi nuorta puolustajalupausta

Jääkiekko | Rauman Lukko hankki kaksi nuorta puolustajalupausta - Rauman Lukko on tehnyt sopimukset kahden nuoren puolustajan kanssa. 18-vuotias Luka Nyman siirtyy Lukkoon 1+2-vuotisella sopimuksella. 19-vuotias Noel Pietilä on puolestaan solminut Lukon kanssa 2+1-vuotisen sopimuksen.

Rauman Lukko on tehnyt sopimukset kahden nuoren puolustajan kanssa. 18-vuotias Luka Nyman siirtyy Lukkoon 1+2-vuotisella sopimuksella. 19-vuotias Noel Pietilä on puolestaan solminut Lukon kanssa 2+1-vuotisen sopimuksen.

Luka Nyman siirtyy Lukon riveihin Itävallasta RB Hockey Junioreista. Nyman on Suomen juniorimaajoukkueiden vakiokasvo ja hän on Helsingin Jokereiden kasvatti. Luka Nymanin isoveli on Lukon sopimuspelaaja Linus Nyman.

Toisena puolustajana liigapaikkaa lähtee kärkkymään HIFK:n A-nuorista Lukkoon siirtyvä Noel Pietilä. Vasen käsi alhaalla pelaava puolustaja on pelannut kolme edellistä kautta Nuorten SM-liigassa. Pietilä on edustanut Suomea alle 16-vuotiaiden maajoukkueessa.

– Molemmat tulevat näyttämään osaamistaan ja taistelemaan paikasta liigajoukkueesta. Varmaan realistista on, että suurin osa kaudesta menee A-junioreissa. Ei näistä kuitenkaan koskaan tiedä, sillä nuoret jätkät voivat kehittyä nopeasti eteenpäin, Lukon urheilujohtaja Kalle Sahlstedt kertoo seuran tiedotteessa.

– Kaksi nuorta potentiaalista liigapelaajaa lisää organisaatioon tappelemaan pelipaikasta. Sen aika näyttää kuka pelaa liigassa ja kuka A-junioreissa. On erittäin hyvä asia, että meillä on puolustuspäässä aika montakin nuorta kaveria taistelemassa pelipaikoista. Se luo aina positiivista kilpailua seurassa, Sahlstedt jatkaa.

Lue lisää Lukon verkkosivuilta (linkki).

Katso kaikkien Liiga-seurojen sopimustilanteet (linkki).

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä