Real Madridin pelaajien kelpaa viimeistellä, kun Zidane antaa tällaisia syöttöjä harjoituksissa

Mestarien Liigan finaaliin valmistautuvan Real Madridin pelaajat ovat etuoikeutetussa asemassa monestakin syystä, mutta yksi niistä syistä on heidän päävalmentajansa.

Zinedine Zidane oli peliurallaan yksi maailman parhaimpia pelaajia ja hän ei harjoituksissa tyydy seuraamaan sivusta, vaan osallistuu harjoituksiin. Alla olevilla videoilla pääset seuraamaan, kun Zidane osallistuu pienpeleihin ja syöttelee todella taidokkaasti pelaajille, jotta he voivat viimeistellä.

Jos pelaajilta ei tule tarpeeksi hyviä palloja maalille, onneksi on valmentaja, joka pystyy näyttämään kädestä pitäen esimerkkiä.

https://www.youtube.com/watch?v=2YJTcx3w0uE

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.