Riku Riski siirtyy HJK:hon: ”Tämä on minulle uusi mahdollisuus”

Veikkausliiga | Riku Riski siirtyy HJK:hon:

Hallitseva Suomen mestari HJK on tehnyt kaksivuotisen pelaajasopimuksen kaksi edellistä kautta norjalaista Odds BK:ta edustaneen hyökkääjän Riku Riskin kanssa. HJK tiedottaa sopimuksesta verkkosivuillaan.

Maskun Palloseurassa jalkapalloharrastuksensa aloittanut Riski debytoi pääsarjatasolla TPS:n paidassa jo 16-vuotiaana vuonna 2006. Veikkausliigan otteluita Riski on pelannut 82, joissa hän on viimeistellyt 17 maalia.

Ura jatkui TPS:ssa vuoteen 2010, jonka jälkeen Riski siirtyi Puolaan Widsew Łódźiin. Aikaan Puolassa sisältyi myös laina Ruotsiin Örebrohon. Norjaan Riski siirtyi kaudelle 2012, ensin Hønefossiin, jonka jälkeen Rosenborgiin 2014. Rosenborgin aikaan sisältyi lainat Ruotsiin IFK Göteborgiin ja Skotlantiin Dundee Unitediin. Kaudesta 2016 alkaen Riski on edustanut norjalaista Odds BK:ta.

Maajoukkue-edustuksia Riku Riskillä on jo poikamaajoukkueista 15-vuotiaista alkaen. A-maajoukkueen vakiomiehistöön hän on kuulunut vuodesta 2011, jolloin hän debytoi maaottelussa Belgiaa vastaan.

– On hienoa tulla takaisin Suomeen ja HJK:hon, tämä on minulle upea uusi mahdollisuus. HJK:n organisaatio on erittäin tasokas ja tehnyt jo ison vaikutuksen. Klubissa pääsen pelaamaan voitoista ja mestaruuksista. Odotan innolla kauden alkamista, Riski sanoo HJK:n verkkosivuilla.

– Olemme luonnollisesti innoissamme Rikun sopimuksesta. Hän on parhaassa iässä oleva, erittäin järkevä ja nopea pelaaja. Riku tuo varmasti valmennukselle lisää työkaluja monipuoliseen hyökkäyspelaamiseen, HJK:n jalkapallojohtaja Juho Rantala kertoo.

Riski liittyy HJK:n harjoituksiin välittömästi ja on valmennuksen käytettävissä lauantain harjoitusottelussa FC Floraa vastaan.

Lähde: HJK:n tiedote

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.