Robert Taylor jatkaa Tromsö IL:n riveissä vuoteen 2021

Jalkapallo | Robert Taylor jatkaa Tromsö IL:n riveissä vuoteen 2021 - Suomen maajoukkuekeskikenttäpelaaja Robert Taylor on tehnyt kolmivuotisen jatkosopimuksen Norjan pääsarjaseura Tromsö IL:n kanssa. Taylorin sopimus norjalaisseuran kanssa umpeutuu siis vuonna 2021. Tromsö tiedottaa 23-vuotiaan Taylorin sopimuksesta verkkosivuillaan.

Suomen maajoukkuekeskikenttäpelaaja Robert Taylor on tehnyt kolmivuotisen jatkosopimuksen Norjan pääsarjaseura Tromsö IL:n kanssa. Taylorin sopimus norjalaisseuran kanssa umpeutuu siis vuonna 2021. Tromsö tiedottaa 23-vuotiaan Taylorin sopimuksesta verkkosivuillaan.

AIK:sta Norjaan pysyvällä siirrolla siirtyvä Taylor on pelannut tällä kaudella lainalla Tromsön riveissä 17 sarjaottelua, joissa hän on tehnyt kaksi maalia. Suomen juniorimaajoukkueiden vakiokasvoihin kuulunut ja urallaan myös kolme A-maaottelua pelannut keskikenttäpelaaja pääsi pelaamaan AIK:ssa viime kaudella neljä Allsvenskan-ottelua.

Veikkausliigassa Taylor on pelannut JJK:n ja RoPS:n riveissä yhteensä 52 ottelua (15 maalia ja kuusi maalisyöttöä). Hän siirtyi AIK:hon heinäkuussa 2017 RoPS:sta.

Tromsön päävalmentajana toimii Simo Valakari, ja seurassa pelaa myös TPS:stä Tromsöön siirtynyt Onni Valakari.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.