Robert Taylor jatkaa Tromsö IL:n riveissä vuoteen 2021

Jalkapallo | Robert Taylor jatkaa Tromsö IL:n riveissä vuoteen 2021 - Suomen maajoukkuekeskikenttäpelaaja Robert Taylor on tehnyt kolmivuotisen jatkosopimuksen Norjan pääsarjaseura Tromsö IL:n kanssa. Taylorin sopimus norjalaisseuran kanssa umpeutuu siis vuonna 2021. Tromsö tiedottaa 23-vuotiaan Taylorin sopimuksesta verkkosivuillaan.

Suomen maajoukkuekeskikenttäpelaaja Robert Taylor on tehnyt kolmivuotisen jatkosopimuksen Norjan pääsarjaseura Tromsö IL:n kanssa. Taylorin sopimus norjalaisseuran kanssa umpeutuu siis vuonna 2021. Tromsö tiedottaa 23-vuotiaan Taylorin sopimuksesta verkkosivuillaan.

AIK:sta Norjaan pysyvällä siirrolla siirtyvä Taylor on pelannut tällä kaudella lainalla Tromsön riveissä 17 sarjaottelua, joissa hän on tehnyt kaksi maalia. Suomen juniorimaajoukkueiden vakiokasvoihin kuulunut ja urallaan myös kolme A-maaottelua pelannut keskikenttäpelaaja pääsi pelaamaan AIK:ssa viime kaudella neljä Allsvenskan-ottelua.

Veikkausliigassa Taylor on pelannut JJK:n ja RoPS:n riveissä yhteensä 52 ottelua (15 maalia ja kuusi maalisyöttöä). Hän siirtyi AIK:hon heinäkuussa 2017 RoPS:sta.

Tromsön päävalmentajana toimii Simo Valakari, ja seurassa pelaa myös TPS:stä Tromsöön siirtynyt Onni Valakari.

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.