Roman Eremenko teki sopimuksen Moskovan Spartakiin

Jalkapallo | Roman Eremenko teki sopimuksen Moskovan Spartakiin - Roman Eremenkon kahden vuoden pelikielto umpeutuu 6. lokakuuta, mutta hän sai luvan aloittaa joukkueharjoittelun jo maanantaina. Eremenko ei jäänyt ihmettelemään, sillä Moskovan Spartak tiedotti tehneensä sopimuksen Suomen A-maajoukkueen tähtipelaajan kanssa.

Roman Eremenkon kahden vuoden pelikielto umpeutuu 6. lokakuuta, mutta hän sai luvan aloittaa joukkueharjoittelun jo maanantaina. Eremenko ei jäänyt ihmettelemään, sillä Moskovan Spartak tiedotti tehneensä sopimuksen Suomen A-maajoukkueen tähtipelaajan kanssa.

– Olen todella iloinen. Olen harjoittelut kovaa. Olen harjoitellut yksin ja ystävien kanssa Suomessa. Oloni on upea. Mutta on selvää, että pitää päästä pelikuntoon, Eremenko toteaa.

Roman Eremenkon nuorempi veli Sergei Eremenko pelaa myös Spartakissa, jonka lisäksi heidän isänsä Aleksei pelasi seurassa 1980-luvulla.

Venäjän liigaa on pelattu kaksi kierrosta ja Spartak on yhdellä voitolla ja yhdellä tasapelillä viidentenä. Viime kaudella Spartak sijoittui Venäjän liigassa kolmanneksi. Venäläisseura karsii Mestarien liigan lohkovaiheeseen pääsystä.

31-vuotias Eremenko siirtyy Spartakiin Moskovan TsSKA:sta. Hän on pelannut uransa aikana ulkomailla myös Rubin Kazanissa, Kiovan Dynamossa, Udinesessa, AC Sienassa. Suomessa Eremenko on edustanut Pietarsaaren Jaroa.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.