Roman Eremenkon pelikielto päättyy elokuussa – TsSKA haluaa tähtipelaajansa takaisin

Jalkapallo | Roman Eremenkon pelikielto päättyy elokuussa - TsSKA haluaa tähtipelaajansa takaisin - Suomalaisjalkapalloilija Roman Eremenkon kokaiinikärystä johtuvan pelikiellon on määrä päättyä 6. lokakuuta 2018.

Suomalaisjalkapalloilija Roman Eremenkon kokaiinikärystä johtuvan pelikiellon on määrä päättyä 6. lokakuuta 2018.

Euroopan jalkapalloliitto Uefa asetti Eremenkon pelikieltoon marraskuussa 2016 kokaiinikäryn seurauksena. Suomalaispelaaja antoi kiellettyjä aineita sisältäneen dopingnäytteen syyskuussa pelatun Mestarien liigan Leverkusen-ottelun jälkeen.

Eremenko ei ole saanut osallistua pelikieltonsa aikana mihinkään kansainvälisen jalkapalloliiton Fifan tai sen jäsenliittojen alaiseen jalkapallotoimintaan.

31-vuotias Eremenko on kuitenkin tekemässä paluuta kentille. TsSKA Moskovan tähtipelaaja on harjoitellut pelikieltonsa aikana ahkerasti omatoimisesti. Erfan Zeneli kertoi maaliskuussa Ilta-Sanomille, että Eremenko on ollut lähes joka päivä pallon kanssa tekemisissä.

Eremenkolle riittää varmasti ottajia ja myös Huuhkajat kaipaa luottopelaajansa takaisin keskikentälle. TsSKA Moskovan toimitusjohtaja Roman Babaev ei peittele, etteikö venäläisseura olisi edelleen kiinnostunut Eremenkosta.

– Haluaisin todella sitä. Kaikki ei kuitenkaan ole meistä kiinni. Puhuimme Romanin ja hänen agenttinsa Marco Trabukkin kanssa. Kaikki selviää lähitulevaisuudessa, Babaev kertoi venäläiselle Sports.ru -sivustolle.

– Haluamme Romanin takaisin TsSKA:aan. Hän tietää sen. Hänen agenttinsa myös. Meidän täytyy olla kärsivällisiä.

Sports24.run mukaan TsSKA ei ole ainoa Venäjän liigan seura, joka on erittäin kiinnostunut Eremenkon palveluksista. Eremenko on pelannut Venäjän pääsarjassa 132 ottelua, joissa hän on tehnyt 30 maalia ja antanut 21 maalin johtanutta syöttöä. Huuhkajissa hän on tehnyt 73 maaottelussa viisi maalia.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.