Roope Hintz ja Miro Aaltonen pelaavat AHL-finaaleissa

Jääkiekko | Roope Hintz ja Miro Aaltonen pelaavat AHL-finaaleissa - Pohjois-Amerikan jääkiekkoliiga AHL:n finaaleissa pelaa tänä keväänä kaksi suomalaista. Lauantaina kello 23.00 Suomen aikaa starttaavissa AHL-finaaleissa kohtaavat Miro Aaltosen edustama Toronto Marlies ja Roope Hintzin Texas Stars.

Pohjois-Amerikan jääkiekkoliiga AHL:n finaaleissa pelaa tänä keväänä kaksi suomalaista. Lauantaina kello 23.00 Suomen aikaa starttaavissa AHL-finaaleissa kohtaavat Miro Aaltosen edustama Toronto Marlies ja Roope Hintzin Texas Stars.

Hintz nousi joukkueensa sankariksi kuudennessa läntisen konferenssisarjan finaaliottelussa, kun hän niittasi Texas Starsin voittomaalin jatkoajalla vain 8,5 sekuntia ennen ensimmäisen jatkoerän päättymistä. HIFK:sta Pohjois-Amerikkaan lähtenyt hyökkääjä johdatti Texasin ensimmäistä kertaa AHL-finaaleihin kauden 2014 jälkeen.

21-vuotias Hintz on ollut pudotuspeleissä vahvassa iskussa, sillä hän on takonut 14 pelaamassaan ottelussa tehot 3+7=10. Runkosarjassa hän teki 70 ottelussa 20+15=35.

– Tämä on mahtavaa. En tiedä parempaa tunnetta, mutta nyt täytyy valmistautua Calder Cup -finaaleihin, Hintz hehkutti stetsoni päässään Starsin Twitter-tilillä (katso haastattelu alta).

24-vuotias Aaltonen teki AHL:n 64 runkosarjaottelussa pisteet 20+23=43 ja 13 pudotuspeliottelussa hän on merkkauttanut 4+6=10 tehopistettä.

Toronto Marlies on ennakkosuosikki voittamaan ensimmäisen finaaliottelun ja saa Coolbetilta voittokertoimeksi 1,80. Texas Starsin kerroin vierasvoitolle on 3,60 ja tasapelillä kertoimeksi tarjotaan 4,00.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.