RoPS isännöi HJK:ta kärkikamppailussa – jatkuuko SJK:n ahdinko?

Jalkapallo | RoPS isännöi HJK:ta kärkikamppailussa - jatkuuko SJK:n ahdinko? - Veikkausliigassa pelataan tänään kolme ottelua. Kauden ensimmäinen kolmannes päättyy perjantaina ja lauantaina 1.–2.6. pelattavaan kierrokseen. Viikonlopun jälkeen Veikkausliiga jää puolentoista viikon mittaiselle maajoukkuetauolle.

Veikkausliigassa pelataan tänään kolme ottelua. Kauden ensimmäinen kolmannes päättyy perjantaina ja lauantaina 1.–2.6. pelattavaan kierrokseen. Viikonlopun jälkeen Veikkausliiga jää puolentoista viikon mittaiselle maajoukkuetauolle.

Tässä ennakkoasetelmat ja Coolbetin kertoimet tämän illan kolmelle kamppailulle. Kaikki ottelut ovat nähtävissä suorina lähetyksinä Ruutu-palvelussa.

RoPS – HJK 18.30 / Rovaniemen keskuskenttä
RoPS saa vieraita Helsingistä, kun sarjakärki HJK matkustaa Rovaniemelle. HJK johtaa Veikkausliigaa 12 pelatun ottelun jälkeen seitsemän pisteen erolla ennen toisena olevaa RoPSia, mutta sillä on yksi ottelu enemmän pelattuna. HJK on tällä hetkellä jäätävässä iskussa, sillä Mika Lehkosuon ryhmä on voittanut viisi edellistä otteluaan vakuuttavalla maalierolla 13-3. Klubin näkyvin pelaaja on ollut viime peleissä brasilialaishyökkääjä Klauss, joka on maalipörssissä toisena yhdeksällä osumalla. Sensaatiomaisen alkukauden pelannut RoPS on hävinnyt vain kaksi ottelua tällä kaudella. Edellisessä ottelussaan rovaniemeläiset pelasivat 3-3 tasapelin FC Interin vieraana. Odotettavissa on vähämaalinen kamppailu. HJK tulee oletettavasti hallitsemaan ottelua ja RoPS keskittyy vastahyökkäyksiin. Vierasvoitosta on hyvä lähteä liikkeelle.

Coolbetin kertoimet: RoPS 6,40 – Tasapeli 3,95 – HJK 1,57 
(Klauss tekee maalin 2,40)

TPS – KuPS 18.30 / Veritas Stadion
Sarjajumbo TPS on onnistunut voittamaan vain yhden kymmenestä pelatusta ottelustaan. Turkulaisten voitoton putki on ehtinyt venähtää jo seitsemän ottelun mittaiseksi. Kolmessa edellisessä ottelussa ilman maaleja jäänyt TPS on tehnyt SJK:n jälkeen toiseksi vähiten maaleja sarjassa. Koko kauden tuskaa aiheuttanut maalinteko on ollut valtava ongelma varsinkin kotikentällä, sillä TPS ei ole tehnyt ainuttakaan maalia viidessä kotiottelussaan. Tänään Veritas Stadionilla vieraileva KuPS on sarjataulukossa kolmantena 20 sarjapisteellä. KuPS hävisi edellisen ottelunsa hyvistä paikoista huolimatta hieman yllättäen PS Kemille, mutta se on silti jättisuosikki tämän illan kamppailussa. Kuukauden pelaajaksi valittu KuPS-hyökkääjä Rasmus Karjalainen johtaa Veikkausliigan maalipörssiä 10 osumalla. Onnistuuko TPS avaamaan maalihanat? KuPSin suoran vierasvoiton kerroin on pelikelpoinen.

Coolbetin kertoimet: TPS 4,25 – Tasapeli 3,35 – KuPS 1,95
(Rasmus Karjalainen tekee maalin 2,50)

VPS-SJK 20.00 / Elisa Stadion
Illan herkkupalana nähdään liigakauden ensimmäinen Pohjanmaan derby, kun sarjataulukossa kuudentena oleva VPS kohtaa Vaasassa pelattavassa ottelussa suurissa vaikeuksissa olevan SJK:n. SJK on pelannut uuden päävalmentajansa Alexei Eremenko seniorin alaisuudessa kaksi ottelua ilman voittoa. Edellisen kamppailunsa SJK hävisi HJK:lle lukemin 4-0. Kuntopuntarin käyrä osoittaa jyrkästi alaspäin, sillä SJK on hävinnyt viimeisestä viidestä ottelustaan neljä ja pelannut kertaalleen tasan. VPS puolestaan on voittanut ja hävinnyt yhden sekä pelannut kolmesti tasan. VPS pääsee otteluun aavistuksen kevyemmillä jaloilla, sillä se pelasi edellisen ottelunsa lauantaina ja SJK viime tiistaina. Molemmat joukkueet kärsivät lukuisista loukkaantumisista. SJK:n keskikentän moottori Emile Paul Tendeng loukkaantui HJK:ta vastaan ja on tänään kokonaan sivussa joukkueensa kokoonpanosta. VPS:n tärkein pelaaja Sebastian Strandvall on tehnyt viisi maalia. Liigakauden ensimmäisen Pohjanmaan derbyn lähtökohtana on vähämaalinen ja tasainen kamppailu.

Coolbetin kertoimet: VPS 2,30 – Tasapeli 3,15 – SJK 3,40

Tuoreimmat

Näin käy Veikkausliigassa – FC Inter, KuPS ja SJK haastavat HJK:n – sarjanousijoilla edessä vaikea kausi

Veikkausliigan kausi 2021 polkaistaan käyntiin lauantaina 24. huhtikuuta. Lue ennakko alkavasta kaudesta.

Our Dream – Story of the EURO2020 qualifiers – Tribuuttivideo Huuhkajille

Jalkapallon EM-kisat käynnistyvät 11. kesäkuuta. Katso Urheilu247:n tekemä tribuuttivideo Huuhkajille!

Video: Upeimmat hetket El Clásicossa

Real Madridin ja Barcelonan välinen El Clásico on tarjonnut vuosien varrella unohtumattomia hetkiä.

Katso minidokumentti yhdestä maailman suurimmasta ottelusta – El Clásico

El Clasico kerää TV-vastaanottimien ääreen satoja miljoonia katsojia.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.